0
Stratego® Single Player v1.0.9 Apk


Stratego® Single Player Android oyunu strateji ve soğuk kanlılığı birleştiren harika bir Android oyunudur. Oyun hem satranç hem de poker özelliklerini kullanmanızı gerektiren harika bir Android oyun. İnternet bağlantısı gerektirmeden oynayabilirsiniz. Bilgisayara karşı oynadığınız Stratego® Single Player Android oyununda çok zeki bir yapay zekayla karşılaşacağınıza emin olabilirsiniz.

Stratego® Single Player Android oyunu tam sürümdür. Ücretsiz oynayabilirsiniz.

Resmi Stratego – Tek Oyunculu oyunu, Jumbo ve Youdagames işbirliğiyle ekranlarınıza geliyor!
Stratego tümüyle taktikler, strateji kurma, blöf yapma üzerine kurulmuş bir oyundur. Satranç ve Poker oyunlarının özelliklerini bir potada eriten bu klasik tahta oyunu, dünya üzerinde milyonlarca kişiye ulaşmış ve büyük bir popülerliğe erişmiştir.
Yenilenmiş versiyonuyla karşımıza çıkan Stratego, tamamen yeni ve geliştirilmiş bir yapay zekaya sahip düşmanları içinde barındırmaktadır. Oyundaki kolay, normal ve zor modlardan taktiksel becerilerinize göre size uygun olanı seçebilirsiniz. Bu oyunda istediğiniz kadar sayıda savaş yapacak ve performansınızı genel istatistikler bölümde takip edebileceksiniz. Klasik bir 40’a 40 oyununda ya da hızlı bir 16’ya 16 oyununda rakibinizi alt etmenin yollarını arayacaksınız. Ya da görev modunu oynayabilirsiniz.
Şimdi muhteşem bir strateji oyununun tadını çıkarmaya ve sürekli genişleyen Stratego hayranlarından biri olmaya hazır olun!

• Sınırsız Stratego savaşı
Sınırsız sayıda düşman seçeneği ve stratejileriyle istediğiniz kadar savaş yapın.
• Harika bir yapay zeka motoru
Acemiler ve ustalar için tamamen yenilenmiş yepyeni bir yapay zeka motoru sizleri bekliyor. Sayısız oyun stili ile rakiplerinize karşı en uygun taktikleri geliştirin. Stratejik blöflerinizi en uygun zamanda yaparak onların mağlubiyetini izleyin!
• Stratego’yu Offline olarak her zaman, her yerde oynayın, internet bağlantısı gerektirmiyor!
Bu heyecanlı oyunu oynamak için internet bağlantısına gerek yok. Bu yüzden istediğiniz yerde oynayabilirsiniz. Size cevap vermeyen ya da oyunun yarısında çıkan oyuncular olmaksızın oyunun keyfini çıkarın.
• Klasik, görev modu ve hızlı savaşlar
Stratego’yu klasik 40’a 40 seçeneğiyle oynayın.
Görev haritası üzerinde ve etkileyici bir hikayeyle oynayacağınız oyunların zevkini 2 katına çıkarın. 10 savaştan galip çıkmaya, benzersiz düşmanların ordularını tamamen farklı ayarlarla mağlup etmeye çalışın.
Hızlı savaş modunu, 16 birimlik ordularla stratejik becerilerinizi geliştirmek için oynayın.
• Yeni birim tasarımı
Birimlerin görünüşleri tamamen yeniden tasarlandı ve seviyelere göre geliştirildi. Eğer isterseniz klasik stil hala mevcut.
• Kolay, Normal ve Zor oyun modları
Becerilerinize en uygun olan modu seçin . Acemi misiniz? Yoksa Hard modda oynayabilir misiniz?
• Kişiselleştirilebilir Ayarlar
Stratego uzmanları tarafından yapılan ayarlardan birini seçin ve onları dilediğiniz gibi kişiselleştirin. Kişiselleştirdiğiniz ayarlar gelecek savaşlarda yine size bekliyor olacak.
**INTERNET BAĞLANTISI GEREKMEZ**
Stratego’yu oynamak için bir internet bağlantısına ya da diğer oyuncuları beklemenize gerek yok.
Stratejik bir oyuncu musunuz?O zaman Stratego’ya bayılacaksınız! Şimdi daha fazla beklemeyin. HEMEN indirin ve tek oyunculu Stratego oyunu ile stratejik becerilerinizi geliştirin!

Play the best Strategy game ever!
Stratego® Official Single Player from Jumbo is all about good tactics, strategy and cold hard bluff, a combination of chess and poker. A Strategy battle game that has been played by millions of board game players and is now available for your Android device.
This official single player Stratego comes with a new and improved AI opponent, with adjustable difficulty to match your skills. Play as many battles as you like, and keep track of your tactical skills in the overall battle statistics. Defeat the enemy in a ‘classic’ 40 v/s 40 battle game, a ‘quick’ 16 v/s 16 battle or play a full Stratego campaign. Attack and Defend your army and nation in this tactical war game and become a true hero in battle.
• Unlimited Stratego battles
Play as many Stratego games as you like, with unlimited enemy setups and strategies.
You have to play tactical with a great defense or attack plan.
• Single Player Stratego AI Engine
A completely new Stratego engine to challenge beginners and veteran commanders alike.
Refine tactics to match the countless playing styles of the opponents. Watch how they fall for your ultimate strategic bluff! Make sure you defend your flag, as opponents will send their armies to capture it!
• Play offline Stratego any time and everywhere, no internet required for this Strategy game!
No live internet connection is needed to play a thrilling game of Jumbo's Stratego. So you can just play offline anywhere you want! Don't wait for human players that don't respond or quit the game halfway through. No internet, just like the official boardgame, but more fun and challenging battles than any other multiplayer defense game online.
• Classic Stratego, Campaign and Quick battles
Play Stratego in the classic 40 vs 40 setup. Battle through a war campaign map with great challenges and a good story. Or choose a Quick battle and prove you can fight with an army of only 16 soldiers.
• Multiple Campaigns
Show your Strategic skills in the campaign mode and win 10 battles in a row against unique enemy setups. Unlock new campaigns and fight against Napoleon Bonaparte and other great world leaders on the battlefield. This additional purchasable campaign features 15 exciting levels that will take you all across the wars in Europe during the 19th century. Visit the city of Paris and ice cold Moscow, see the pyramids in Egypt and finish with the famous war battle of Waterloo.

• New unit rank design
You can battle with the official Stratego army units known from Jumbo's board game or select the fun new unit styles that are optimized for mobile. The units have great HD Graphics and their ranks are made clear for easy playing on your mobile device. The graveyard menu will show stats off fallen units for easy gameplay.
• Difficulty setting
Set the engine to the mode that suits your strategic skills best.
Are you a beginner or can you handle the clash in the star mode for true warfare leaders.
This Stratego game also has a great tutorial that will teach Stratego and will help to improve tactical skills.
• Customizable setups
Select one of the army presets made by Stratego pros and champions. Or customize them to your liking for your best defense setup. Your customized board setup will be stored for future battles.
**NO INTERNET CONNECTION REQUIRED**
You don’t need an internet connection and you don’t need to wait for other players to join.
Are you a strategic player? Do you like board games and tower defense games? Interested in real time war games? You’ll love Stratego! Defend your Flag and don’t hesitate any longer. Download and Install NOW and prove your battle and strategy skills with Stratego® Single Player!

Stratego® Single Player 's images

Stratego® Single Player apk

Stratego® Single Player apk

Stratego® Single Player




Stratego® Single Player 's video


Nasıl kurulur?
How to install?
Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir?
  • Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor.
  • Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız.
  • Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır.
  • Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin.
Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir?
  • Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar.
  • Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir.
  • Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın.
  • İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız.
  • Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
Android [apk] How to install the game?
  • If you download files from your computer you need to take your phone.
  • If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone.
  • Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting.
  • Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone.
  • After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end.
Android Obb [Data] How to Install?
  • Some Android games need to Obb file.
  • Obb file generally upload as s .rar.
  • If you download an obb has been upload and open the archive.
  • Copy the file to "Android / obb/" folder.
  • If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top