0
TAP SPORTS BASEBALL 2015 v1.1.3 Apk




Yeni Özellik! Onları davet ederek arkadaşlarınızı Hediye metin / e-posta yoluyla oynamak için.
Senin büyük lig oyuncuları seç yanlısı sanatçısını ayarlayın ve Tap Spor Beyzbol 2015 yılında arkadaşlarınıza meydan! Basit kontroller, inanılmaz grafikler ve gerçek istatistikleri içeren komple bir profesyonel beyzbol deneyimi için plaka kadar adım.

GERÇEK OYUNCULAR SİZİN EKİBİ TASLAK
Sizin gerçek hayattaki favori büyük lig oyuncuları arasından seçim sizin yanlısı ekibi bunları imzalamak ve sıralamalar tırmanmaya!

KOLAY BİR-TOUCH KONTROLLERİ
Salıncak ve ev çalışır parkın dışına uçmak izlemek için dokunun! Kötü sahaları kaçının temas ve üsleri çalıştırmak için zamanlama mükemmel. Basit kontroller ve kısa oyun seansları her yerde oynamaya izin, her zaman!

TAKIMINI YÖNETİMİ
, Bunt üsleri çalmak, koşmak, sürahi tutam toplarla ya da alt aramak için zaman seçin. Çalıştırılacak toplar ve grevler ve planı tanır. Zafer için büyük lig ekibi rehberlik gerçek yanlısı oyun stratejileri hakim.

TURNUVALARININ VE liglerinde mücadele
Dünyada hakim oyuncu yanlısı sıralamalar tırmanmaya. Canlı Turnuvalar ve Ligler online kafa kafaya giderken senin beyzbol takımı en iyi büyük lig sırası vardır emin olun!

SİZİN ARKADAŞLAR İLE OYNAMAK
Sosyal alın ve e-posta, kullanıcı adı ya da Facebook üzerinden dünya çapında oyuncular ile aynı anda birden fazla oyun rekabet! Hesabınız sonra davet ve oyun arkadaşlarını görmek için bağlayın.

High-end, sürükleyici tablet oyun!

Major League Baseball oyuncuları DERNEĞİ-MLBPA markalar ve MLBPA logosu, BIG LİG CHALLENGE® ve diğer fikri mülkiyet hakları da dahil olmak üzere telif eserler, OF RESMEN LİSANSLI ÜRÜN sahibi ve / veya MLBPA tarafından düzenlenen ve MLBPA yazılı izni olmadan kullanılamaz vardır. Ziyaret www.MLBPLAYERS.com, OYUNCULAR web üzerinde Choice.

Tap Sports Baseball 2015 oynamak ücretsizdir, ancak bazı ekstra öğeler için gerçek para ödemeyi tercih edebilirsiniz.

Bu uygulama kullanmanız Kullanım Glu Mobile'ın Şartları tabidir. Kişisel verilerin toplanması ve kullanılması Glu Mobile'ın Gizlilik Politikasına tabidir. Her iki politikalar www.glu.com mevcuttur. Ek koşullar da uygulanabilir.
New Feature! Gift your friends by inviting them to play via text/email.
Choose your major league players, set your pro lineup and challenge your friends in Tap Sports Baseball 2015! Step up to the plate for a complete pro baseball experience featuring simple controls, amazing graphics, and real stats.

DRAFT YOUR TEAM FROM REAL PLAYERS
Choose from your real-life favorite major league players, sign them to your pro team and climb the standings!

EASY ONE-TOUCH CONTROLS
Tap to swing and watch home runs fly out of the park! Avoid bad pitches, perfect your timing to make contact and run the bases. Simple controls and short gameplay sessions let you play anywhere, anytime!

MANAGE YOUR TEAM
Choose when to bunt, steal bases, run, call in pinch hitters or sub in pitchers. Recognize balls and strikes and plan when to run. Master real pro game strategies to guide your major league team to victory.

COMPETE IN TOURNAMENTS AND LEAGUES
Dominate players around the world to climb the pro standings. Ensure your baseball team has the best major league lineup when going head-to-head online in live Tournaments and Leagues!

PLAY WITH YOUR FRIENDS
Get social and compete in multiple games simultaneously with players around the world via email, username or even Facebook! Link your account then invite and see your friends in-game.

High-end, immersive tablet gameplay!

OFFICIALLY LICENSED PRODUCT OF MAJOR LEAGUE BASEBALL PLAYERS ASSOCIATION-MLBPA trademarks and copyrighted works, including the MLBPA logo, BIG LEAGUE CHALLENGE®, and other intellectual property rights are owned and/or held by MLBPA and may not be used without MLBPA’s written consent. Visit www.MLBPLAYERS.com, the PLAYERS CHOICE® on the web.




Nasıl kurulur?
How to install?
Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir?
  • Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor.
  • Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız.
  • Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır.
  • Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin.
Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir?
  • Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar.
  • Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir.
  • Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın.
  • İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız.
  • Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
Android [apk] How to install the game?
  • If you download files from your computer you need to take your phone.
  • If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone.
  • Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting.
  • Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone.
  • After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end.
Android Obb [Data] How to Install?
  • Some Android games need to Obb file.
  • Obb file generally upload as s .rar.
  • If you download an obb has been upload and open the archive.
  • Copy the file to "Android / obb/" folder.
  • If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top