0
Bad Dinos v 1.0.5 Apk



Kötü Dinos oyna - Gerisi eski hissettiren kule savunma oyunu yeni bir tür! Yüksek uçan pterodactyl pençesinden onun maceracı oğlunu kurtarırken Poundrok ailenizi koruyun. Genç Poundrok sinek ama bu gibi değil istemişti. Şimdi ailesi kötü huylu dinozorların gelen stampedes önlerken onu almak için onun sallanan Winnecavo içine kazık gerekir!
Kötü Dinos gibi Spyro the Dragon, Ratchet & Clank ve Gün Batımı Overdrive olarak PlayStation ve Xbox hit yaratıcıları gelişti. Bu birbirlerine karşı düşman çukur sağlayan yeni bir oyun mekanik getirerek geleneksel kule savunma oyunları fossilizes. Dinozorlar Yakalama ve yükseltilebilir tuzakları ve taret ile büyük hasara yol ise stratejik savaşlar savaşmak için onları açığa. Onlar dinamik mobil mağara ev yok etmek haritalar değişiyor hareket ettirecek gibi triceratops veya korkunç T-Rex gibi en korkulan Dinos karşı savun. Kötü Dinos da stilize elle çizilmiş grafik ve Jurassic Snark klasik karikatürler esinlenerek ve alkışlanan geliştirici Insomniac Games tarafından hayata sahiptir.

ÖZELLİKLER

- Yakalama vahşi dinozorlar ve stratejik savaşlarda birbirlerine karşı çukur.
- Kızgın dinozorların paketleri eve cep mağara savun.
- Harita arazi geliştikçe strateji bilemek. Bir ortasında sürekli lav alanları, tundra, bataklıklar ve daha değişen Poundrok ailesini kurtarmak için taş var mı?
- Kaya bomba, patlama ve katran tuzak Dinos savunma yükseltme yaparken.
- Dino evcilleştirilmesinde ve kontrol becerilerini geliştirmek için yükseltmeleri kilidini.
- Spyro the Dragon, Ratchet & Clank ve Sunset Overdrive yaratıcıları bir karikatür tarzı hikaye ve sevgiyle elle çizilmiş stilize grafiklerin tadını çıkarın.
- Kötü Dinos oynamak için sadece bir kez öde! In-app alımları Hayır!

Herhangi bir sorun yaşıyorsunuz? Herhangi bir öneriniz? Biz sizden duymak isteriz! Sen info@insomniacgames.com bize ulaşabilirsiniz.
Play Bad Dinos – a new kind of tower-defense game that makes the rest feel ancient! Protect the Poundrok family while rescuing its adventurous son from the clutches of a high-flying pterodactyl. Junior Poundrok yearned to fly but not like this. Now his family must pile into its rockin’ Winnecavo to retrieve him while guarding against incoming stampedes of ill-tempered dinosaurs!
Bad Dinos evolved from the creators of PlayStation and Xbox hits such as Spyro the Dragon, Ratchet & Clank and Sunset Overdrive. It fossilizes traditional tower-defense games by introducing a new gameplay mechanic that lets you pit your enemies against each other. Capture dinosaurs and unleash them to fight in strategic battles while you wreak havoc with upgradeable traps and turrets. Defend against the most feared dinos such as triceratops or the dreaded T-Rex as they traverse dynamically changing maps to destroy your mobile cave home. Bad Dinos also features stylized hand-drawn graphics and Jurassic snark inspired by classic cartoons and brought to life by acclaimed developer Insomniac Games.

FEATURES

- Capture ferocious dinosaurs and pit them against each other in strategic battles.
- Defend your mobile cave home from packs of angry dinosaurs.
- Hone your strategy as map terrain evolves. Do you have the stones to save the Poundrok family a midst constantly changing lava fields, tundra, marshes and more?
- Rock bomb, blast and tar trap dinos while upgrading your defenses.
- Unlock upgrades to enhance your dino taming and controlling skills.
- Enjoy a cartoon-style story and lovingly hand-drawn stylized graphics from the creators of Spyro the Dragon, Ratchet & Clank and Sunset Overdrive.
- Pay only once to play Bad Dinos! No in-app purchases!




Nasıl kurulur?
How to install?
Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir?
  • Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor.
  • Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız.
  • Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır.
  • Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin.
Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir?
  • Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar.
  • Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir.
  • Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın.
  • İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız.
  • Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
Android [apk] How to install the game?
  • If you download files from your computer you need to take your phone.
  • If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone.
  • Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting.
  • Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone.
  • After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end.
Android Obb [Data] How to Install?
  • Some Android games need to Obb file.
  • Obb file generally upload as s .rar.
  • If you download an obb has been upload and open the archive.
  • Copy the file to "Android / obb/" folder.
  • If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top