0
Memory Booster v6.0.7 Apk




Memory Booster ile Android cihazlarda bellek sorunları çözerek artırıcı sistem hızında hedefliyor
★ Gerçek zamanlı RAM kullanımı
★ Task Killer
★ Cache Cleaner
★ Çöp Toplayıcı
★ (pro versiyonu) Otomatik Boost
★ Beyaz Liste / Ignore listesi
★ Sistem bilgisi
Desteklenen diller: İngilizce, Korece, Japonca, Geleneksel Çince, Basitleştirilmiş Çince, Türkçe, Fransızca, Rusça, İspanyolca, Almanca, İtalyanca, Lehçe, Arapça, Yunanca, Endonezyaca, Slovakça, Arnavutça

Hafıza düzeyi durumu ve bellek kullanımı grafiği

Ücretsiz bellek seviye sistemi çalışır ne kadar hızlı etkileyen ana faktördür. Memory Booster gerçek zamanlı boş hafıza seviyesini gösterir ve nasıl hafıza değişiklikleri göstermek için canlı bir grafik sağlar.

Bir dokunun Quick Boost
Quick Boost, çalışan görevleri öldürme önbellek ve sistem çöp temizleyerek bellek kurtarır. Bu yavaş çalışıyor ve hiçbir zaman anormal davranmaya telefonunuzu kurtarır.

Özelleştirilebilir Otomatik Boost Özellikleri
Bellek kolaylaştırmak artırılması için, Otomatik Boost farklı boost seviyelerinde ayarlanabilir (Genel, Optimum ve Ultimate boost) Birden fazla artırmak stratejileri ile: auto düzenli aralıklarla artırmak veya bellek belli bir seviyeye düşer veya cihaz kilitliyken.

Beyaz liste Müdürü / Ignore List
Beyaz liste Yöneticisi öldürülüyor ölümcül sistem süreçleri korur. Ve bu listeden gereksiz uygulamalar favori uygulamaları eklemek veya kaldırmak için izin verir.

Task Killer (KÖK beta gömülü)
Task Killer ayrıntılı bellek ve her çalışan app CPU kullanımı bilgisi ile beyaz listede olanlar dışındaki tüm çalışan uygulamaları gösterir. Uygulamaya adını basarak (uzun) By uygulaması ile başa çıkmak için daha fazla ayrıntı ve daha fazla seçenek olacaktır. Kök öldürme Görev katil gömülü olduğu; Cihazınızın köklü eğer öyleyse, sen app adını basarak kök cinayeti denemek ve "Kuvvet Dur" seçebilirsiniz.

ana ekran widget'ları, kısayollar ve durum çubuğu simgesi (isteğe bağlı)
Ekranı widget, kısayollar ve durum çubuğu simgesi hafıza bilgisi ve ana uygulama dışında artırma seçenekler sunar. Bunlarla, izleme ve taşıma hafıza sorunu kolay ve kullanışlı hale gelir.

Ve daha fazlası ...
Vb düşük bellek bildirim, başlangıç ​​artırma, boost günlüğü, sistem bilgileri, gibi diğer fonksiyonları daha etkili bellek koşullarında başa yardımcı olmak ve böylece, bellek ve sistem hakkında ek bilgi vermek.
Memory Booster aims at enhancing system speed by resolving memory issues on Android devices with
★ Real-time RAM usage
★ Task Killer
★ Cache Cleaner
★ Garbage Collector
★ Auto Boost (in pro version)
★ Whitelist/Ignore list
★ System info
Supported languages: English, Korean, Japanese, Traditional Chinese, Simplified Chinese, Italian, French, Russian, Spanish, German, Turkish, Polish, Arabic, Greek, Indonesian, Slovak, Albanian

Memory level status and memory usage graph

Free memory level is the main factor that affects how fast system runs. Memory Booster shows you real-time free memory level, and provides a live chart to demonstrate how memory changes.

One-tap Quick Boost
Quick Boost recovers memory by killing running tasks, cleaning cache and system garbage. It rescues your phone from running slow and behaving abnormal in no time.

Customizable Auto Boost Features
To make memory boosting easier, Auto Boost can be set at different boost levels (General, Optimum and Ultimate boost) with multiple boost strategies: auto boost at regular interval, or when memory drops down to a certain level or when device is locked.

Whitelist Manager/Ignore List
Whitelist Manager protects fatal system processes from being killed. And it allows you to add favorite apps or remove unnecessary apps from the list.

Task Killer (ROOT beta embedded)
Task Killer shows all the running apps except those whitelisted, with detailed memory and CPU usage information of each running app. By (long) pressing the app name you will get more details and more options to deal with the app. Root killing is embedded in Task killer; so if your device is rooted, you can try root killing by pressing app name and select “Force Stop”.

Homescreen widgets, shortcuts and status bar icon (optional)
Homescreen widgets, shortcuts and status bar icon provide memory info and boosting options outside the main app. With these, monitoring and handling memory issue becomes easy and handy.

And more…
Other functions like low memory notification, startup boost, boost log, system information, etc. give additional information about memory and system, thus to help you deal with memory conditions more effectively.



Nasıl kurulur?
How to install?
Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir?
  • Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor.
  • Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız.
  • Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır.
  • Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin.
Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir?
  • Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar.
  • Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir.
  • Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın.
  • İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız.
  • Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
Android [apk] How to install the game?
  • If you download files from your computer you need to take your phone.
  • If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone.
  • Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting.
  • Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone.
  • After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end.
Android Obb [Data] How to Install?
  • Some Android games need to Obb file.
  • Obb file generally upload as s .rar.
  • If you download an obb has been upload and open the archive.
  • Copy the file to "Android / obb/" folder.
  • If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top