0
Dragon War - Origin v1.3.9 Apk



Dragon Savaşı klasik bir fantezi SLG .No ağı, No IAP olduğunu.
Sen basit bir tek oynayabilirler.
Bu sadece ama basit.
OYUN ÖZELLİKLERİ

★ İç Affair sistemi -
krallığı geliştirmek?
Hazineyi bulmak ya da bir yetenek karşılamak?
senin seçmek.

★ Gerçek zamanlı savaş haritası sistemi -
Gerçek zamanlı diğer şehir ile etkileşim.
Savaş ya da Escape?
Şu anda karar vermek.

★ Gerçek zamanlı savaş sistemi -
 Eğer savaş komutanı olan
her türlü yorumun sonucunun .change.

★ Zengin içerikleriyle
sizin seçim için 7 farklı güçler
45'in üzerinde şehirler size krallık oluşsun
200'ün üzerinde kahramanları sizleri bekliyor
Kendi efsanesi yazmak, farklı bir şekilde Dragon Savaşı dünya zevk.

ÖYKÜ
masallarda, dünyada mutlak güce orada var - Dragons .who kimsenin 0,100 yıl önce korkunç bir sonuç biliyorum .Ama dünyanın kralı olacak gücü, olsun, Amer Krallığı'nın kralı ejderha gücünü bulmak bir karıncayı .not kadar zaman öldürmek, o dünyanın kralı olmak gibi .O kolay bir kenti yok, ama geri açtığınızda, o sadece karanlık ve ölü .Nothing dünya .O uyandırma terk görüyoruz, ama çok geç olabilir ejderha gücünü gizlemek ve ona o .Montajdan sonra kendini öldürmek .O, kimse öğrenebilirsiniz.
100 yıl sonra, barış geldi ve gitti .every bir şüphe diğer güç .Someone onu yok etmek istiyor gizlemek, kimse bunu bulmak istiyorum, birisi çoğu insanın düşündüğünden .Ama bunu kendi istiyorum, bu için iyi bir bahane bir war.Anyway savaş başladı ....
Dragon War is a classic fantasy SLG .No network ,No IAP.
You can enjoy a simply single game.
It is simply but not simple.
GAME FEATURES

★Internal Affair system -
Develop your kingdom?
Find the treasure or meet a talent?
that your choose.

★Real time war map system -
real time interact with other city .
Fight or Escape ?
make your decision at the moment.

★Real time battle system -
you are the commander of the war
.Change the result with your every comment.

★Rich content-
7 different powers for your choose
over 45 cities let you build your kingdom
over 200 heroes are waiting for you
Enjoy the Dragon War world in different way ,write your own legend.

STORY
In the tales , there have a absolute power in the world - Dragons .Who get the power ,who will be the king of the world .But no one know the horrible result .100 year ago ,the king of Amer Kingdom find the dragon power .He destroy a city easy as kill an ant .Not much time ,he become the king of the world ,but when he turn back ,he can only see dark & dead .Nothing leave in the world .He wake up ,but too late .He hide the dragon power ,and kill him self .After that ,no one can find it out .
After 100 years ,peace was came and gone .Every one doubt the other hide the power .Someone want to destroy it ,someone want to find it ,someone want to own it .But the most people think ,it is a good excuse to have a war.Anyway ,the war was began....




Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top