0
Mini Racing Adventures v 1.2 Apk



Muhtemelen en iyi Bedava gerçek zamanlı çok oyunculu Mini Yarış Adventures Tanıtımı, 3D sonsuz yan kaydırma fizik tabanlı yarış macera oyunu şimdiye kadar oluşturulmuş!
Kısa Tanışma Martin Nitro Minimo veya MnM. Şimdi boy kısalığı o olabilir ama o yüzeyin altında yerine getirmek için büyük hayalleri olan bir büyük büyük kalp yalan. Kendi zamanının en büyük dayanıklılık yarışçısı olarak rekortmen olmak ve acımasız peşinde onun gölgeli rakibi Omini Speedario üstesinden gelmek için onun arayışı içinde Martin Yardım.

Mini Yarış Maceraları 6 maceracı aşamalarında en uzak köşelerine genelinde seyahat için benzersiz araçlar kendi hissediyorum, her biri bizim koleksiyonu kilidini açmak için size meydan. En yüksek tepeler, kir parçalarını, karlı dağlar ve diğer güzel tasarlanmış aşamaları tırmanmaya favori Buggy araba, ATV, Deneme Motor Bike, hatta Kamyon seçerken eyleme yarışı. 5 farklı yükseltmeleri kilidini potansiyel araçlarınızı en üst düzeye çıkarmak. Biz bitiş çizgisinde görmeyi isterdim ama sen kendi oluşturmak zorunda kalacak, böylece yol asla durur. Eğer meydan okumaya hazır mısınız?

Özellikler:
★ Çevrimiçi Realtime Multiplayer diğer MRA yarışçılar ve hatta arkadaşlarınızla karşı
★ CPU veya Hayalet karşı Çevrimdışı Multiplayer!
★ Google Kaydedilmiş Oyunlar Bulut kaydet
★ Liderler ve Başarılar
★ Pürüzsüz ve gerçekçi fizik (eylem bu süspansiyon bak!).
★ Çarpıcı 3D görseller ve grafikler
★ seçilebilir araçları (Offroad Buggy, Baja Bug, Moto Bike, Kamyon, vb) bir sürü
★ yükseltilebilir araç komponentleri
★ Kontrol seçenekleri
★ Sosyal Medya Paylaşımı
Play ★ Bedava

Bu oyun, yol dağcılar, kaya tarama ve otomatik meraklısı ve hatta asfalt sürükle yarışçı kapalı herhangi bir hız ucube için bir meydan okuma vardır. Hiçbir trafik ışıkları, sürüş tarzınıza uygun kendi favori araba almak için emniyet kemerini hızlı, hızlandırmak ve Martin bu öfkeli yarış kazanmak yardım et!

Gibi ve en son haberleri ve güncellemeleri almak için Facebook ve Twitter izleyin. Planlarımız Mini Yarış Adventures sonraki güncelleme için ne bakın. Bize yorumunuzu ve Martin daha rakiplerini bulmanıza yardımcı olmak için derecelendirme damla unutmayın. Mutlu Yollar ve Denemeler ve inişli çıkışlı bir yolculuk olacak şekilde yukarı toka unutmayın!


✦ Bulut Kaydet Notları ✦
El ana ekranda bulut düğmesini kullanarak ilerleme kaydetmek emin olun. Ve çevrimiçi ve google hesabı ile oturum açmış emin olun. Ve google hesabınız Auto-Sync App Veri AÇIK olduğundan emin olun. Aksi takdirde veri yükledi olmayacak ve kaybolmuş olabilir.

✦ Multiplayer Notları ✦
ASUS cihazlarda multiplayer oynamak için bir sorun var. Biz düzeltme var ama lütfen sabırlı olun yoktur.

Introducing Mini Racing Adventures, possibly the best Free realtime multiplayer, 3D endless side scrolling physics based racing adventure game ever created!
Meet Martin Nitro Minimo, or MnM for short. Now short in stature he may be but underneath that facade lies a great big heart with big dreams to fulfill. Help Martin in his quest to become the record holder as the greatest endurance racer of his time and overcome his shadowy rival Omini Speedario that is in relentless pursuit.

Mini Racing Adventures challenges you to unlock our collection of unique vehicles each with their own feel, to travel across the farthest reaches of 6 adventurous stages. Race into action as you select your favorite Buggy cars, ATV, Trial Motor Bike, and even Trucks to climb the highest hills, dirt tracks, snowy mountains, and other beautifully designed stages. Maximize your vehicles potential by unlocking 5 different upgrades. We wish we could see you at the finish line but the road never stops so you will have to create your own. Are you up for the challenge?

Features:
★ Online Realtime Multiplayer versus other MRA racers and even your friends
★ Offline Multiplayer against CPU or your Ghost!
★ Google Saved Games Cloud Save
★ Leaderboards & Achievements
★ Smooth and realistic physics (look at those suspension in action!).
★ Stunning 3D visuals and graphics
★ Lots of selectable vehicles ( Offroad Buggy, Baja Bug, Moto Bike, Trucks, etc )
★ Upgradeable vehicle components
★ Control options
★ Social Media Sharing
★ Free to Play

This game is a challenge for any speed freak, off road climbers, rock crawling and auto enthusiast, and even asphalt drag racer. No traffic lights, pick your own favourite cars that suit your driving style, fast your seatbelt, speed up and help Martin win those furious races!

Like and follow our Facebook & Twitter to get the latest news and updates. See what our plans are for the next update of Mini Racing Adventures. Don't forget to drop us your review and rating to help Martin find more rivals. Happy Trails and Trials and remember to buckle up as it's going to be a bumpy ride!


✦ Cloud Save Notes ✦
Please make sure you save the progress manually using the cloud button in home screen. And please make sure you are online and logged in with google account. And make sure your google account Auto-Sync App Data is ON. Otherwise your data will not uploaded and may lost.

✦ Multiplayer Notes ✦
There is a problem to play multiplayer on ASUS devices. We don't have the fix yet, please be patient.





Nasıl kurulur?
How to install?
Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir?
  • Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor.
  • Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız.
  • Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır.
  • Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin.
Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir?
  • Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar.
  • Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir.
  • Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın.
  • İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız.
  • Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
Android [apk] How to install the game?
  • If you download files from your computer you need to take your phone.
  • If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone.
  • Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting.
  • Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone.
  • After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end.
Android Obb [Data] How to Install?
  • Some Android games need to Obb file.
  • Obb file generally upload as s .rar.
  • If you download an obb has been upload and open the archive.
  • Copy the file to "Android / obb/" folder.
  • If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top