0
UPDATE: v1 - v2 - v3

---------------------------------------------------

Real Racing 3 v 3.5.2 Apk



Real Racing 3 cep yarış oyunları için yeni bir standart ayarlar ödüllü franchise - gerçekten iman için deneyimli olmalıdır.
Real Racing 3 resmi lisanslı parça, 22 araba ızgara sürekli genişleyen kadrosu özellikleri ve Ferrari, Porsche, Chevrolet, Lamborghini, Mercedes-Benz, Bugatti ve Audi gibi üreticilerin 100'ün üzerinde titizlikle ayrıntılı arabalar. Artı Real-Time Multiplayer Sosyal Liderler, Zaman Denemeler, Hayalet Zorluklar ve yenilikçi Zaman kimseyi, zaman, her yerde yarış için izin Multiplayer ™ (TSM) teknolojisi Shifted.

Bu uygulama in-app satın alma sunmaktadır. Eğer aygıt ayarları kullanarak in-app satın alma devre dışı bırakabilir.

100 Milyon İndirme - Bu app 100 milyondan fazla genel siteleri aldı.

** Bu son derece yüksek kalitede görsel featuring kaynak-yoğun bir oyundur. Eğer cihazınızda boş alan en az 1.5GB olduğundan emin olun. **

GERÇEK ARABALAR
Ford, Aston Martin, McLaren, Koenigsegg ve Pagani gibi ikonik üreticilerin 100'ün üzerinde yoğun ayrıntılı araçların Direksiyonu tut, ve otantik 22-araba yarışı ızgara üzerinde yeteneklerinizi test - herhangi bir avuçiçi en destansı yarış deneyimi.

GERÇEK TRACKS
Silverstone, Hockenheimring, Devre des 24 heures du Mans, Dubai Autodrome ve daha birçok dahil üst dünya çapında yerle birden konfigürasyonlarda 12 gerçek parça tam bir sanatçısını üzerine lastik yakmak.

GERÇEK KİŞİLER
Hazırlanması küresel 8 oyuncu, çapraz platform, gerçek zamanlı yarış arkadaşlarınızla ve rakipleri ile tampon için tampon alın. Arkadaşlarınız ve rakip değil olduğunda, Zaman Kaydırmalı Multiplayer ™ kendi AI kontrollü sürümlerini meydan için herhangi bir yarış içine bırakın.

HİÇ FAZLA SEÇİMLER
Kupası yarışları, İyileştirme, Dayanıklılık zorlukları da dahil olmak üzere 2000 olayları üzerinde rekabet ve Yarışları sürükleyin. Aracınızın performansını maksimize etmek için yükseltmeleri çeşitli bir dizi seçin. Boyalar, vinil ve jant geniş bir çeşitlilik ile arabanızı özelleştirin. , Kamera açıları çeşitli eylem görüntüleyin kişisel tercihinize HUD ve ince ayar kontrolleri çimdik.

PREMIER YARIŞ DENEYİMİ
Dikkat çekici Nane ™ 3 Engine Powered by, Real Racing 3 özellikleri araç hasar, tam işleyen bir dikiz aynası ve gerçekten HD yarış dinamik yansımaları ayrıntılı. Şimdiye kadar en gelişmiş çapraz platform sosyal ve rekabetçi yarış topluluğu ile zengin, next-gen oyun keyfini çıkarın. Real Racing 3 tüm sunar ve her güncelleme ile sınırları zorluyor.

Her yerde, herkes için kesin yarış deneyimine hoş geldiniz.

Real Racing 3 is an award-winning franchise that sets a new standard for mobile racing games – it really must be experienced to be believed.
Real Racing 3 features a continuously expanding roster of officially licensed tracks, a 22-car grid, and over 100 meticulously detailed cars from manufacturers like Ferrari, Porsche, Chevrolet, Lamborghini, Mercedes-Benz, Bugatti, and Audi. Plus Real-Time Multiplayer, Social Leaderboards, Time Trials, Ghost Challenges, and innovative Time Shifted Multiplayer™ (TSM) technology, allowing you to race anyone, anytime, anywhere.

This app offers in-app purchases. You may disable in-app purchasing using your device settings.

100 Million Downloads – This app has received more than 100 million overall downloads.

**This is a resource-intensive game featuring extremely high quality visuals. Please make sure you have at least 1.5GB of free space on your device. **

REAL CARS
Take the wheel of over 100 intensely detailed vehicles from iconic manufacturers like Ford, Aston Martin, McLaren, Koenigsegg and Pagani, and test your skills on an authentic 22-car race grid – the most epic racing experience on any handheld.

REAL TRACKS
Burn rubber on a full lineup of 12 real tracks in multiple configurations from top worldwide locations, including Silverstone, Hockenheimring, Circuit des 24 heures du Mans, Dubai Autodrome and many more.

REAL PEOPLE
Get bumper to bumper with friends and rivals in global 8-player, cross-platform, real-time racing with drafting. When your friends and rivals aren’t there, drop into any race to challenge their AI-controlled versions in Time-Shifted Multiplayer™.

MORE CHOICES THAN EVER
Compete in over 2000 events, including Cup races, Eliminations, Endurance challenges, and Drag Races. Choose from a diverse range of upgrades to maximize your car’s performance. Customize your car with a broad variety of paints, vinyls and rims. View the action from a variety of camera angles, tweak the HUD and fine-tune the controls to your personal preference.

THE PREMIER RACING EXPERIENCE
Powered by the remarkable Mint™ 3 Engine, Real Racing 3 features detailed car damage, fully functioning rear view mirrors, and dynamic reflections for truly HD racing. Enjoy a rich, next-gen game with the most advanced cross-platform social and competitive racing community ever. Real Racing 3 delivers it all and pushes the boundaries with every update.





Nasıl kurulur?
How to install?
Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir?
  • Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor.
  • Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız.
  • Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır.
  • Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin.
Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir?
  • Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar.
  • Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir.
  • Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın.
  • İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız.
  • Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
Android [apk] How to install the game?
  • If you download files from your computer you need to take your phone.
  • If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone.
  • Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting.
  • Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone.
  • After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end.
Android Obb [Data] How to Install?
  • Some Android games need to Obb file.
  • Obb file generally upload as s .rar.
  • If you download an obb has been upload and open the archive.
  • Copy the file to "Android / obb/" folder.
  • If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top