0
WWE Immortals v 1.6.0 Apk



Ring dışına ve WWE Ölümsüzler doğaüstü dünyasına sevdiğiniz WWE Superstars atın. Adaletsizlik ve Mortal Kombat yapımcıları yenilikçi dokunmatik tabanlı dövüş ile rakiplerini yıkmak için yıkıcı YETKİLERİ ellerinde. Muhteşem imza hamle, dişli ve destek kartları ile sizin liste güçlendirin. WWE olaylara bağlı canlı kemik kıran SAVAŞLARI sırasında ağrı getir.
MÜCADELE
3-on-3 savaşta düşmanları ile destansı savaş yapmak için mobil cihazınızın dokunmatik ekran mekaniği kullanın. Vurma ve musluk tarak gerçekleştirmek ve özel saldırıları çekin ve her Superstars özelleştirilmiş süper güç kullanma gücünüzü inşa etmek.

MASİF ROSTER
Toplamak gibi fantastik sevdiğiniz WWE Superstars sürümlerini oynamak: Triple H, John Cena, Undertaker, Bella Twins, Rock, Stone Cold, ve daha birçok. Her ikonik Superstar özel güçleri ve hareket içeren, eşsiz varyasyonları ile birlikte geliyor.

LEVEL UP
, Güçlerini artırmak, sizin hareket kümesi oluşturmak için karakterleri yükseltme ve rakiplerinizi yenmek. Sürekli oyun sizin tarzınıza uygun ve savaşçı bir dizi almak gibi ileriye iyi Ölümsüzler koymak sizin liste gelişmeye.

ONLINE multiplayer
Çevrimiçi savaşları gerçek rakipler üzerinde alın ve WWE bağlı, canlı, oyun olayları dünyada oyunculara karşı rekabet ve müthiş ödülleri kazanın.

İNANILMAZ GRAFİK
Her WWE Superstar için özel animasyonlar ile telefonunuzda veya tabletinizde iyi sınıfının grafikleri, Sağlıyor. Birden dünyalar arasında savaş Engage, herkes için uygun her Superstar en alter-ego, tamamen 3D render.
Take your favorite WWE Superstars out of the ring and into the supernatural world of WWE IMMORTALS. Wield DEVASTATING POWERS to demolish opponents with innovative touch-based combat from the makers of Injustice and Mortal Kombat. SUPERCHARGE YOUR ROSTER with spectacular signature moves, gear and support cards. Bring the pain during live BONE-CRUNCHING BATTLES tied to WWE events.
FIGHT
Use the touch screen mechanics of your mobile device to do epic battle with your enemies in 3-on-3 combat. Swipe and tap to perform combos and build your power to pull off special attacks and use each Superstars’s customized superpower.

MASSIVE ROSTER
Collect and play as fantastical versions of your favorite WWE Superstars: Triple H, John Cena, The Undertaker, The Bella Twins, The Rock, Stone Cold, and many more. Each iconic Superstar comes with unique variations, featuring special powers and moves.

LEVEL UP
Build your move set, increase your powers, upgrade your characters, and conquer your competition. Constantly evolve your roster to fit your style of play and put your best Immortals forward as you take on a series of combatants.

ONLINE MULTIPLAYER
Take on real opponents in Online Battles and compete against players around the world in live, in-game events tied to the WWE and earn awesome rewards.

AMAZING GRAPHICS
Delivers best-in-class graphics on your phone or tablet, with custom animations for every single WWE Superstar. Engage in battle across multiple worlds, all tailored for each Superstar’s alter-ego, fully rendered in 3D.




Nasıl kurulur?
How to install?
Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir?
  • Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor.
  • Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız.
  • Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır.
  • Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin.
Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir?
  • Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar.
  • Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir.
  • Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın.
  • İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız.
  • Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
Android [apk] How to install the game?
  • If you download files from your computer you need to take your phone.
  • If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone.
  • Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting.
  • Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone.
  • After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end.
Android Obb [Data] How to Install?
  • Some Android games need to Obb file.
  • Obb file generally upload as s .rar.
  • If you download an obb has been upload and open the archive.
  • Copy the file to "Android / obb/" folder.
  • If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top