0

---------

Star Wars hayranlarının mutlaka denemesi gereken LEGO® Star Wars™ Microfighters Android oyunu hem ses efektleri hem de bazı görsellerle o dünyayı size tekrar yaşatacak. LEGO® Star Wars™ Microfighters oyununda 4 farklı gezegende toplamda tamamlamanız gereken 18 seviyeniz bulunuyor. Gezegenler ise tanıdık; Endor, Yavin, Hoth and Geonosis...

LEGO® Star Wars™ Microfighters [Game] [Android]

LEGO® Star Wars™ Microfighters Android oyununda çeşit çeşit gemiler bulunmakta. Bu gemilerle etraftaki düşmanlara korku salacaksınız. Patlatıp yerle bir edebileceğiniz 35 farklı düşman da LEGO® Star Wars™ Microfighters oyununda mevcut.

LEGO® Star Wars™ Microfighters oyunun en sevilen özelliklerinden birisi ise 8 farklı boss ile savaşabilecek olmanız. Oyuna eklenmiş bu güçlü düşmanları yenebilecek misin?

LEGO® Star Wars™ Microfighters [Game] [Android]LEGO® Star Wars™ Microfighters [Game] [Android]LEGO® Star Wars™ Microfighters [Game] [Android]

 LEGO® Star Wars™ Microfighters Android oyunu çok eski bir oyun değil. İlk oynayanlardan olacağına emin olabilirsin. 162Mb boyutuyla herkesin hemen indirebileceği bir oyun olmasının yanında basit yapısıyla da telefonların çoğu tarafından oynanabilmektedir.

LEGO® Star Wars™ Microfighters v1.02 Apk+Obb İndir



Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top