0
WiFi Mouse Pro v1.6.6 Apk


WiFi Mouse Pro Android uygulaması akıllı telefonunuzu bilgisayarınızda kullanabileceğiniz bir fareye, klavyeye ya da medya kontrol merkezine çevirebilir. Devrim niteliğindeki bu WiFi Mouse Pro Android uygulaması her alanda ve zor zamanlarda işiniza yarayacak.

WiFi Mouse Pro Android uygulaması wifi üzerinden bilgisayarınıza, laptopunuza bağlanarak telefonunuzu bir mouse ya da klavye gibi kullanmanızı sağlayacak. Bununla kalmayıp uygulama size medyalarınızı kontrol etmenize imkan veriyor. Şöyle ki bilgisayardan bir film mi izliyorsunuz. Uzaktan telefon ile filme ses verebilecek ya da ileri geri sarabileceksiniz. Müzik dinlerken müziği değiştirebileceksiniz. WiFi Mouse Pro Android uygulaması gerçekten harika görünüyor.

WiFi Mouse Pro Android uygulamasında butonlar oldukça büyüktür. Bu kullanımı kolaylaştırmaktadır. Aynı anda telefonun ekranına iki farklı noktadan dokunmanızı destekler. Bu da fareyi etkin şekilde kullanmanıza olanak tanırken klavye modunda da çift tuş kombinasyonları yapabilmenizi sağlar. (ctrl+c gibi)

Windows Media Player, VLC, Winamp gibi programlarda uzaktan erişim mümkündür. Medyayı ileri alabilir, geri alabilir, durdurabilir diğer medyaya geçebilirsiniz. Örneğin film izliyorsunuz ve sesini kısmanız lazım. Uzaktan bu işlemi yapabileceksiniz. Aynı şekilde WiFi Mouse Pro Android uygulaması ile internet tarayıcılarınızı da yönetebilirsiniz. Örneğin Chrome üzerinden yeni sekme açma ve kapatma gibi hızlı özellikleri de vardır. Detaylı bilgi için görselleri ve videoyu inceleyin. Tam sürüm WiFi Mouse Pro Android uygulamasını verdiğimiz linkten indirin.

Transform your phone into remote mouse and keyboard, additional necessary it's remote voice input and gesture keep follow options.

WiFi Mouse supports speech-to-text still as multi-finger trackpad gestures. wireless fidelity Mouse permits you to control your computer, mack or HTPC simply through a neighborhood community association.
Features:
* Mouse curser movement
* left and correct click strengthen
* Heart push button scroll
* Remote keyboard enter
* Speech-to-text input for all languages
* Mouse & keyboard full show
* Auto-connect on utility startup
* Compatible with XP/Windows Vista/ Windows seven / mack OSX
Gestures:
* Tap-to-click
* 2 finger faucet for right click
* 2 finger scroll
* Pinch to zoom
* 3 finger drag or highlight
* Four finger swipe all the way down to indicate desktop
* Four finger swipe up to maximise gift window
* Four finger swipe sideways to change gift window focus
* Left surpassed mouse improve (swap left and right mouse click)

What’s New
Fix crashes on golem a pair of.2 & 4.2

WiFi Mouse Pro 's images

WiFi Mouse ProWiFi Mouse ProWiFi Mouse Pro
WiFi Mouse Pro's video


Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top