0
Tekken Card Tournament (CCG) son versiyonuyla blogumuzda yayınlandı. Ünlü Tekken serisinin yeni moil oyunu, içerisinde bir çok sevdiğimiz karakteri barındırıyor. 3 boyutlu aksiyon oyunları arasında en iyilerden olan Tekken Card Tournament (CCG) full olarak yayınlandı.

Tekken Card Tournament (CCG) v3.028 Android APK + DATA indir

Dövüş oyunları kategorisinde yayınlanan Tekken Card Tournament (CCG)'in 195Mb dosya boyutu var. Biz size hem apk hem obb yani data dosyalarını vereceğiz. Kurulum aşağıdaki gibidir.

Tekken Card Tournament (CCG) Android oyununa gelen son güncelleme ile birlikte Jin savaşa dahil oluyor. Jin özel kartıyla Devil Jin'e dönüşebiliyor. Yeni başarım sistemi Tekken Card Tournament (CCG) oyununa dahil edildi. Bu güncelleme ile birlikte 80'den fazla başarımı kazanmak için çabalayabiliyorsunuz.

Tekken Card Tournament (CCG) v3.028 Android APK + DATA indir

v3.028 güncellemesiyle Tekken Card Tournament (CCG) Android oyununa çok önemli bir yenilik eklendi. Farklı kartları kombine ederek çok özel bir kart oluşturmanız mümkün. Satın almak isteyenler için özel dükkan eşyaları Tekken Card Tournament (CCG) oyununa dahil edildi. Ve yeni teklifler sizleri bekliyor.

Kurulumu
1. “.APK” cihazınıza kurun
2. “eu.namcobandaigames.tekkencard” klasörünü “android/obb” içerisine atın
3. Oyuna girin

Tekken Card Tournament (CCG) v3.028 Android APK + DATA indir



Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top