0
Tank ON – Modern Defender Android oyunu basit ama aksiyon dolu yapısıyla dikkat çekiyor. Sınırsız para hilesi yapılmış apkyi indirmeye sunuyoruz. Tank ON – Modern Defender Android oyununa başlar başlamaz istediğinizi satın alabilir, istediğinizi geliştirebilirsiniz.

Tank ON – Modern Defender v1.0.26 [Mod] [Android]

Tank ON – Modern Defender Android oyununda kullanabileceğiniz özgün ve gelişmiş silahlar bulunuyor. İyon topundan, elektromanyetik dalgaya, nükleer saldırıdan basit savunmalara bir çok imkan bulunuyor. Tank ON – Modern Defender oyununda yapmanız gereken kendi bölgenizi savunmak.

Tank ON – Modern Defender Android oyununun bu apksi hilelidir. Sınırsız para hilesi vardır. Ama normalde bu parayı kazanmak için düşman öldürmeniz gerekiyor. Öldürdüğünüz her düşman size ödül olarak geri dönüyor. Tamamladığınız her görev ise daha büyük ödül olarak geri geliyor.

Tank ON – Modern Defender v1.0.26 [Mod] [Android]

Tank ON – Modern Defender Android oyununda paranızı, ki bu apk ile sınırsız paraya sahip oluyorsunuz, kendinizi geliştirmek için kullanacaksınız. Silahları güçlendirerek daha güçlü düşmanlar geldiği zaman hazırlıklı olacaksınız. Tank ON – Modern Defender oyununun son sürümü sadece 48Mb boyutunda.

Tank ON – Modern Defender v1.0.26 Android Hile Mod Apk


Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top