0
Lifeline v1.3.4 Apk


Lifeline her şeye rağmen hayatta kalma oynanabilir, dallanma hikaye. Taylor ölüm kalım kararları yardımcı ve birlikte sonuçları karşı karşıya gelecek.
Ünlü yazar Dave Justus (Fabllar: Among Us Wolf) yabancı bir ayın bir çarpışma iniş sonrasında aracılığıyla bir kavrama etkileşimli hikaye örgüleri. Taylor mürettebatın geri kalanı ölü ya da eksik, mahsur edilir ve Taylor Communicator sadece ulaşabilir.

Modern cihazlar tarafından etkin bir tamamen eşsiz bir deneyim, bu hikaye gerçek zamanlı olarak oynar. Taylor hayatta kalmak için çalışır gibi, bildirimler gün boyunca yeni iletileri teslim. Onlar gelip, ya da özgürsün zaman sonra yakalamak gibi tutun.

Ya da, dalış ve öyküde önceki noktalara geri atlamak ve farklı bir seçim yapmak ne olacağını görmek. Basit eylemler derin bir etkiye sahip olabilir. Hikayeyi yeniden başlatın ve bu modu kilidini açmak için herhangi bir tek yolu tamamlayın.

Can simidi, birçok olası sonuçları ile hayatta kalma ve azim derin, sürükleyici bir hikaye vardır. Taylor SİZE güveniyor.


Internet bağlantısı gerekli değildir. In-app satın alma ve hiçbir reklam hayır.


Lifeline için Hamd:

"Ben düşündürücü buluyorum birçok oyun oynadım, ama Lifeline ben ekran kapalı atladı ve benim yaşamış deneyiminin bir parçası haline geldi, benim günlük rutin, düşündüm şekilde değişti ilk biri olabilir." - Eli Cymet, Gamezebo

"Ben bakımlı - gerçekten bakım - tamamen kurgusal karakterin kaderi hakkında. Ben oynadım başka oyun beni daha önce bu şekilde hissediyorum yaptı sanmıyorum. "- Matt makinesi, PocketGamer


Android'de Lifeline tarafından yaratıldı:

Dave Justus
Mars Jokela
Dan Selleck
Colin Liotta
Jackie Steege
Wilson Bull
Jason Nowak
Ben "Kitaplar" Schwartz
Lifeline is a playable, branching story of survival against all odds. You will help Taylor make life or death decisions, and face the consequences together.
Acclaimed writer Dave Justus (Fables: The Wolf Among Us) weaves a gripping interactive story through the aftermath of a crash landing on an alien moon. Taylor is stranded, the rest of the crew are dead or missing, and Taylor’s communicator can only reach you.

A totally unique experience enabled by modern devices, this story plays out in real time. As Taylor works to stay alive, notifications deliver new messages throughout your day. Keep up as they come in, or catch up later when you’re free.

Or, dive in and jump back to earlier points in the story, and see what happens when you make a different choice. Simple actions can have a profound effect. Complete any single path to restart the story and unlock this mode.

Lifeline is a deep, immersive story of survival and perseverance, with many possible outcomes. Taylor is relying on YOU.


Internet connection not required. No in-app purchases and no ads.


Praise for Lifeline:

“I’ve played many games that I find engrossing, but Lifeline may be one of the first that changed the way I thought about my daily routine, which leapt off the screen and became a part of my lived experience.” - Eli Cymet, Gamezebo

“I cared – really cared – about the fate of a completely fictional character. I don’t think any other game I’ve played has made me feel that way before.” - Matt Thrower, PocketGamer


Lifeline on Android was created by:

Dave Justus
Mars Jokela
Dan Selleck
Colin Liotta
Jackie Steege
Wilson Bull
Jason Nowak
Ben “Books” Schwartz




Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top