0
Reckless Racing 3 v1.1.6 Apk


Reckless Racing geri kirli yarış pistleri, daha epik güç slaytlar, göz haşhaş grafik ve bugüne kadar otomobil ve kamyon büyük seçim.
9 farklı mevsimlerde 60 olaylarla yüklü kariyer modu ve 24 zorlukları içeren Arcade modu oyna, ya da Tek Olay online liderler rekabet. Reckless Racing 3 size hiç akıcı yarış deneyimi vererek bugüne kadar en ayrıntılı fizik ve karmaşık grafiklere sahip.

GYMKHANA
Hassas dublör sürüş modu, Gymkhana, yarış olaylar son ektir. Herhangi deneyimli yarış pilotu için de geçerlidir yetenek testi var ve suped-up ralli arabaları özel bir yelpazede sunuyor.

DRIFT MOD
Her köşesinde kaymaya ihtiyacını hissediyor musun? Peki o zaman, bu sizin için olay modu. Müthiş sürüklenir ve onları mükemmel yürütme için büyük ikramiye için puan.

RECKLESS mashup
Karışık başlangıç ​​ızgara pervasız bir mashup Buggies vs vs Kamyonlar Cars yunuslama, tüm ırklar için yeniden ortaya ediliyor. Eğer büyük gidin ve rakiplerinizi kabadayı ya da küçük ve hızlı olmasını mı istiyorsunuz? Bu size kalmış, ama A.B. dikkat sürücülerin dikkatsiz davranış ekstra doz ile aşılanmış oylandı.

Aşağı Askı ve bazı saf yarış zevk için hazır olsun!

• Dünyada Muhtemelen en iyi güç slaytlar!
• 6 farklı ortamlarda 36 yolları.
• 28 yaş ve seçim için kamyon.
• Kariyer, Arcade ve Tek Olay oyun modları.
• Gymkhana, Drift, Sıcak Lap ve Yarış olay türleri.
• Daha ayrıntılı ve karmaşık grafik ve her zamankinden daha fizik.
Özelleştirilebilir dokunmatik kontrolleri •.
• Tam gamepad desteği.
• Daha hızlı şeyler kilidini açmak isteyen oyuncular için isteğe bağlı İEN'niz bulunmaktadır.
• Google leaderboards ve başarıları oynayın.
• İngilizce, Deutsch, Français, Español, Italiano, Português

ÖNEMLİ: Bu oyun doğru GUI öğeleri görüntülemek için en az 800x540 ekran çözünürlüğü gerektirir unutmayın. Daha düşük çözünürlüklerde oynanabilir olabilir ama resmen desteklenmiyor.
Reckless Racing is back with dirtier racetracks, more epic power slides, eye-popping graphics and the largest selection of cars and trucks to date.
Play the career mode loaded with 60 events in 9 different seasons and the Arcade mode featuring 24 challenges, or compete on the online leaderboards in Single Event. Reckless Racing 3 has the most detailed physics and complex graphics so far, giving you the smoothest racing experience ever.

GYMKHANA
The precision stunt driving mode, Gymkhana, is the latest addition in race events. It’s the true skill test for any seasoned race driver and features a special range of suped-up rally cars.

DRIFT MODE
Feeling the need to skid in every corner? Well then, this is the event mode for you. Score points for awesome drifts and huge bonuses for executing them perfectly.

RECKLESS MASHUP
The mixed starting grid is being reintroduced to all races, pitching Cars vs Trucks vs Buggies in a reckless mashup. Do you want to go big and bully your opponents or be small and quick? It’s up to you, but beware the A.I. drivers have been infused with an extra dose of reckless behavior.

Strap down and get ready for some pure racing delight!

• Probably the best power slides in the world!
• 36 routes in 6 different environments.
• 28 cars and trucks to choose from.
• Career, Arcade and Single Event game modes.
• Gymkhana, Drift, Hot Lap and Race event types.
• More detailed and complex graphics and physics than ever.
• Customizable touch controls.
• Full gamepad support.
• Features optional IAPs for players who want to unlock things faster.
• Google Play leaderboards and achievements.
• English, Deutsch, Français, Español, Italiano, Português

IMPORTANT: Please note that this game requires a screen resolution of at least 800x540 to display GUI elements correctly. It may be playable at lower resolutions but it is not officially supported.




Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top