0
Rebuild 3: Gangs of Deadsville v1.4.1 Apk



Zombpocalypse mezarlıkları içine dünyanın şehirleri döndü ve saklanmaya birkaç kurtulanları gönderdi beri bir kaç yıl oldu. Şimdi bunları toplamak ve bir seferde, bir harap şehir bir bina medeniyet geri yüklemeniz gerekir.
3 Yeniden anlatı ve karanlık bir mizah iyi bir yardımcı ile bir strateji sim oyunudur. Bu iyiliği için onları ölüme göndermek önce kurtulan size düşkün yapacağız düşünceli bir oyun. Yeni binalar için kale genişletmek gibi, çiftliklerde veya tahkimatı, konut veya hastanelerde arasında karar ve akıncıları, hastalık, açlık ve delilik savuşturmak için zor kararlar olacak. Ve ölüler hala orada sokakları, her zamankinden daha hungrier dolaşıyoruz.

"Unputdownable" Bu netice (aka 2 Yeniden) çok çok daha büyüktür Mobil yeniden oluşturun. Sadece bu özellikleri göz atın:

- 4X tarzı strateji ve şehir (yeniden) bina
- Randomize şehirler ve olaylar sonsuz replayability
- Bireysel beceriler, Perks, ilişkiler ve hikayeleri ile Dul
- Kendi gündemleri ile rakip NPC kaleleri, dost ya da başka
- Kampanya Modu, artan boyut ve zorluk şehirlerde bir yolculuk
- Stratejik kale savunma ve interaktif saldırılar
- Ya gerçek zamanlı olarak oynayın ya da sıra tabanlı mod
- 5 beceri: savunma, liderlik, atma, bina, mühendislik
- 10 kaynakları ve tek kullanımlık ürün bulmak veya zanaat için
- 30 misyonlar: barmenlik, zombiler, çiftlik, balık, ticaret öldürmek, gıda temizlemek ...
- 35 düğüm araştırma ağacı
- Eşsiz kullanımları ve / veya scavengeable kaynaklarla 50 bina tipleri
- Ekipman 70 çeşit bulmak için
- 100 survivor Perks: Melee Eğitimi, Yeşil Thumb, Işık Sleeper ...
- Olay metin 200.000 kelime - iki roman dolduracak kadar
It's been a few years since the zombpocalypse turned the world's cities into graveyards and sent the few survivors into hiding. Now you must gather them up and restore civilization to a ruined city, one building at a time.
Rebuild 3 is a strategy sim game with a good helping of narrative and dark humor. It's a thoughtful game that'll make you fond of your survivors before you send them to their deaths for the greater good. As you expand your fort to new buildings, you'll decide between farms or fortifications, housing or hospitals, and make tough decisions to fend off raiders, illness, starvation, and madness. And the dead are still out there wandering the streets, hungrier than ever.

This sequel to the "unputdownable" Rebuild Mobile (aka Rebuild 2) is much MUCH bigger. Just check out these features:

- 4X style strategy and city (re)building
- Endless replayability with randomized cities and events
- Survivors with individual skills, perks, relationships, and stories
- Rival NPC forts with their own agendas, friendly or otherwise
- Campaign Mode, a journey through cities of increasing size and difficulty
- Strategic fort defense and interactive attacks
- Play in either real-time or turn-based mode
- 5 skills: defense, leadership, scavenging, building, engineering
- 10 resources and one-use items to find or craft
- 30 missions: scavenge for food, kill zombies, farm, fish, trade, bartend...
- 35 node research tree
- 50 building types with unique uses and/or scavengeable resources
- 70 types of equipment to find
- 100 survivor perks: Melee Training, Green Thumb, Light Sleeper...
- 200,000 words of event text - enough to fill two novels




Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top