0

Dungeon Legends ile gerçek bir aksiyon RPG deneyiminin keyfini çıkarın.
Arenada GERÇEK ZAMANLI diğer oyunculara meydan okumak ve zindan bir efsane haline. KOOPERATİF MODE zorlukları aşmak için inanılmaz TREASURE arayan veya yardım için seviyeleri ile gidin. Bir klan katılın ve zindanlar kontrolü için mücadele ediyoruz.

Becerilerinizi geliştirmek ve oyun stilinize karakter adapte. Eğer bir oyun başlamadan önce bir SAVAŞÇI, şifacı veya DEFENDER yeteneklerinizi seçin ve olur.

Bir Cüce olarak, altın ve zafer arayışı içinde kasabayı terk etmek zorunda bir zaman gelir. Deneyim kazanmak ve halkın saygısını kazanmak için zindan zorluklar üzerine almak.

MACERA VE KEŞIF BİR SONSUZ DÜNYA
Zindan girin ve haftalık etkinliklere katılmak. Her benzersiz yolculukta size bizim becerilerini geliştirmek yardımcı olacak yeni ödülleri alacak.

Arena'da mücadele
Yeteneklerinizi fark yaratacak gerçek zamanlı savaşlarda diğer oyunculara karşı mücadele. Tek başına ya da arkadaşlarıyla birlikte arenaya ve kanıtlamak size büyük savaşçı.

GERÇEK BİR EYLEM RPG
kontroller dokunmatik cihazlar için tasarlanmıştır. Geçitler aracılığıyla karakter Kılavuzu ve onları yenmek için özel yeteneklerini bir arada kullanarak, düşman ordularını yenmek için doğru stratejiyi bulmak.

SİZİN maceralarını paylaşmak
Online co-op modunda arkadaşlarınızla zindan keşfetmek. Zor zorlukları tamamlamak ve güçlü ürün elde etmek için onlarla birlikte takım.

ANA ÖZELLİKLER:
- Diğer oyunculara karşı gerçek zamanlı savaşlar Fight
- Bir klan katılın ve zindanları fethetmek
- PvP Dövüş maçları
- Tüm oyun modları ücretsiz olarak çalınabilir
- Co-op modunda zindan keşfetmek için arkadaşları ile takım
- Diğer oyuncularla sohbet
- Yüksek çözünürlüklü grafikler
- Çeşitli Android cihazlarda oynamak için Google Play Games yap
- Android tablet ve cep telefonları için optimize

Enjoy a true action RPG experience with Dungeon Legends.
Challenge other players in REAL TIME in the arena and become a legend of the dungeons. Go through the levels in search of incredible TREASURE or for help to overcome the challenges in CO-OPERATIVE MODE. Join a clan and fight for control of the dungeons.

Develop your skills and adapt your character to your style of play. Select your skills and become a WARRIOR, HEALER or DEFENDER before you start a game.

As a Dwarf, there comes a time when you have to leave your town in search of gold and glory. Take on the challenges of the dungeons to earn experience and gain the respect of your people.

DISCOVER AN ENDLESS WORLD OF ADVENTURE
Enter the dungeons and take part in the weekly events. In each unique journey you will get new rewards that will help you improve our skills.

FIGHT IN THE ARENA
Fight against other players in real-time battles where your skills will make the difference. Enter the arena alone or with friends, and prove you are the greatest warrior.

A TRUE ACTION RPG
The controls are designed for touch devices. Guide your character through the passageways and find the right strategy to defeat the hordes of enemies, using a combination of your special abilities to vanquish them.

SHARE YOUR ADVENTURES
Explore the dungeons with your friends in online co-op mode. Team up with them to complete the hardest challenges and obtain powerful items.

MAIN FEATURES:
- Fight real-time battles against other players
- Join a clan and conquer the dungeons
- Fight in PvP matches
- All game modes can be played for free
- Team up with your friends to explore the dungeons in co-op mode
- Chat with other players
- High-resolution graphics
- Sign in to Google Play Games to play on various Android devices
- Optimized for Android tablets and cell phones



Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top