0
GOOGLE PLAY
V1:
Sign:apk 1
UnSign:apk 2

V2:
Sign:apk 1
UnSign:apk 2

V3:
Sign:apk 1
UnSign:apk 2

V4:
Sign:apk 1
UnSign:apk 2

OBB: OBB

Oyun modludur. Modlu online bir oyun bulmak zordur. Engel olmadan hemen indirip başlayın. V1'den sonra doğru banlanma riski artmaktadır. Bunu dikkate alarak oynayın. Modern Strike Online'ın en güvenli modlu versiyonu V1'dir.
Eğer iyi eski muhalefet sever misiniz? İyi haber! Modern Strike Online Android Online shooter oyunları fikrini değiştirir! Puan Soul Plane grafikler ve dinamik oyun ekibi: elit Özel Kuvvetler birimlerinin silahlı çatışma cep başlar!
- Tek ve takım savaş için 3 savaş modu!
- Eğer kendi kurallarına göre oluşturmak özel oyunlar!
- Farklı taktikler denemek ve düşmanın zayıf noktasını bulmak zorunda kalacaktır 7 kart!
- 25 benzersiz silah: tabanca, makineli tüfek, makineli tüfek, av tüfeği ve çok Durga!
- Beğeninize silah Kastomiziruy - değişim ve kamuflaj dişli!
- Lig tablosunda bir yer için mücadele ve üstünlük meydan cesaret edenlere yol vermek!
- Hatta yavaş cihazlarda mükemmel optimizasyon!

Sen iyi bir denge, mükemmel ses ve harika grafikler, unutulmaz bir çekim için teşekkürler bekliyor. Düzenli olarak yeni haritalar, silahlar ve oyun modları ile güncellemeleri dışarı çıkmak. Rus geliştiricilerin kooperatif mobil oyunlarda yeni bir kelime kaçırmayın!

Eğer iyi eski sayaç teröristlerin bir hayranı mısınız? İşte size bazı çarpıcı bir haber. Biz ücretsiz online Android çok oyunculu shooter bir fikir değiştirmeye hazırız. Düşük performans gösteren cihazlar için bile grafik ve optimizasyon çene bırakarak. Silahlı çatışma smartphone'unuzdaki bu bahar başlıyor. Modern Strike Online savaş da öncü katılın! senin düşmana karşı - bu yıldırım yüksek zamanı!

- Üç mücadele modları ve arkadaşlarınız ve Tugay için kuralları ile kendi oyun oluşturmak için fırsat!
- Savaş seçmek için: farklı taktikler denemek ve düşmanın zayıf noktaları bulmak için 7 haritalar!
- Silah 25 türleri: tüfek, tabanca, Tommy tüfek, subguns, el bombaları ve vücut zırhı!
- Varil ve stoklardan kapsamları için, rengini değiştirmek ve tüm seçenekleri almak - silah özelleştirin ve benzersiz bir test parçası olsun.
- Ilk sırayı talep ve hava itiraz etmeye cesaret edecek tek bir headshot ver!

Düzenli güncellemeler ve yeni unsurlar sizi bekliyor. Bu yılın en iyi grafik ve mükemmel şekilde uyumlu sesler Modern Strike Online oynamaya vakit geçirmek yapacak!

Jaw-dropping graphics and optimization even for low-performing devices. Armed confrontation is beginning this spring in your smartphone. Take the part in the vanguard at the battlefield of Modern Strike Online! Confront your enemy – it’s high-time to blitz!

- 3 combat modes and opportunity to create your own game with its rules for your friends and your brigade!
- Battlefields to choose: 7 maps to try different tactics and find your enemy’s weak spots!
- 25 types of weapons: guns, pistols, tommy-guns, subguns, grenades and body armors!
- Customize your weapon and get a unique test piece – change the color and get all options, from barrels and stocks to scopes.
- Claim first place and give a headshot to the one who will dare to contest the air!

Regular updates and new elements are waiting for you. This year’s best graphics and perfectly matched sounds will make you spend your time playing Modern Strike Online!

WHAT'S NEW

Introducting new game mode: bomb planting!
You now able to create clans!
Brand new weapons added!
Lots of minor fixes and features.

Hacks:
V1 - Very Low Risk Of Getting Ban
1- Unlimited Ammo
2- No Spread
3- Cheat Detection Removed

V2 - Low Risk Of Getting Ban
1- Unlimited Ammo
2- Extra Damage
3- No Spread
4- Cheat Detection Removed

V3 - High Risk Of Getting Ban
1- Unlimited Ammo
2- Extra Damage
3- No Spread
4- Cheat Detection Removed
5- Premium Enabled

V4 - High Risk Of Getting Ban
1- Unlimited Ammo
2- Extra Damage
3- No Spread
4- Cheat Detection Removed
5- Premium Enabled
6- God Mode

NOTE:
Not Responsible For Any Bans

This app has no advertisements





Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top