0

Efsanevi savaşçı - ölümsüz Warriors şiddetli savaşlar. Efsanevi savaşçı - Chaos Bu hikaye Krallık Legend Olur - kaos ve karanlık arazi. Bir savaş kışkırtıcısı ve Bloodshed bağımlısı - Bu Ares zalim komutası altındaydı. Bütün ülke dehşete karanlık ve efsanevi savaşlarda yuttu.
insanlık başlar karanlık dönemin canavarlar ile şiddetli bir savaş ölümsüz savaşçı hakkında efsane! şiddetli bir savaş sadece kahraman, en iyi ve ölümsüz Rumuzlu cesur SE Legend Legend tarafından yapılır.
Hector - A, efsanevi güçlü ve cesur savaşçılar kadar yükseldi ve en karanlık boya bu krallığı yok etti.
Efsanevi savaşçı mücadele yolculuğu ve ölümsüz bir savaşçı Legend açmak Thi cevapladı.

Efsanevi Savaşları ile oynayan oyuncu Efsanevi Hero Olacak - Hector ve sonuna kadar şiddetli savaşlar ve efsanevi dövüş savaşlarına katılmak ve Ares tiran tarafından övgüyle kötü iblisleri yok etmek Legend ol, sevilen bir ve bütün Legend krallığını kurtarmak için .

NASIL OYNANIR:
- Oyuncular kahraman kontrol ve silah, beceri ve seviye yukarı yükseltmek için para basılmış haritalar kazanmak için canavarlar kırıp.
- Efsanevi kahraman taşımak, atlama ve của silahlarla canavarları öldürmek için beceri kullanabilirsiniz.

ÖZELLİKLERİ
- Kullanarak Nhung savaşlar Hero - senin Legend birçok beceri ve silah vardır
- Efsanevi savaşçı 30 haritalar içerir. Sen 5 haritalar geçtikten sonra Boss canavar, normal harita oynayabilirsiniz.
- Bir Efsane ol, senin Savaşçı gücü gücünü Tang öğeleri satın alabilirsiniz!
- Haritalar aracılığıyla Efsanevi kahraman gücünü arttırın

sau izinleri nen Verilen Uygulamalar:
+ WRITE_EXTERNAL_STORAGE: ekran görüntülerini alarak ve arkadaşlarınızla paylaşın için kullanılan;
+ GET_ACCOUNTS: günlüğü ve afiş kullanmak için kullanılan;
+ READ_PHONE_STATE: cihazın internet bağlantısı Ngon durumunu kontrol etmek için kullanılır.

Heroes Legend TRA var, savaşa katılmak ve bir efsane ol!
en, Efsanevi savaşları indir olabilir ölümsüz kahraman ve Efsanevi Krallık güvenliği için savaşalım.
Eğer oyun keyfini Umut!

Hector – A legendary, strong and courageous warrior rose up and destroyed this kingdom of blackest dye. The fighting journey of Legendary Warrior has started and it will open a legend of an immortal Warrior.

With Legendary Wars, the player will be played Legendary Hero – Hector and take part in the fierce battle and legendary wars fighting to the end and destroying the wicked demons commended by Ares tyrant to rescue the loved one and the whole kingdom.

How to play
The players control the Hero and decimate monsters in maps to earn money to upgrade weapons, skills and level up.
Legendary Hero can move, jump and use the skill to kill monsters by your weapons.

Features
There are many skills and weapons for you – Hero of these wars using
Legendary Warrior contains 30 maps. You can play the Boss map after passing 5 normal monster maps.
You can buy power up item to increase the power for your Warrior
Increase the power of Legendary Hero through maps

Let’s download Legendary Wars, be immortal Hero and fight for the safety of Legendary Kingdom.

WHAT'S NEW

Fix Bugs

Hacks:
1.Infinite Coins
2.Infinite Gems
3.Infinite Sword

This app has no advertisements



Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top