1
General Mobile Discovery için KitKat güncellemesi inanılmaz derecede sorunlu geldi. Uzun sürenin ardından insanlar sonunda KitKat'a kavuştu ama sıkıntılı bir sürüm olduğu hemen anlaşılıyor. Bundan sonra General Mobile Discovery için herhangi bir güncelleme yayınlanmayacağını tahmin ediyoruz. Bu nedenle problem yaşatan KitKat'ta kalmak istemediğinizi varsayarak Jelly Bean sürümüne nasıl dönersiniz basit bir şekilde anlatacağız.


General Mobile Discovery Kitkat'tan Jelly Bean'e dönüş


Bunun için ihtiyacımız olan bir kaç şey var. Hepsinin indirme linki vereceğim. İlk önce bilgisayarın telefonu görmesi gerekiyor. Bunun için sürücülerin yüklü olması lazım. Daha sonra General Mobile'ın kendi hazırladığı geri dönüş programını kullanarak KitKat belasından kurtulabilirsiniz. Aşağıdaki adımları uygulayın.

  1. Driverları indirin. Ve kurun. General Mobile Discovery driverlarını indir.
  2. General Mobile tarafından yayınlanmış Jelly Bean dönüş programını indirin.
  3. İndirdiğiniz programı çalıştırın. Yazıya eklediğimiz görselde gördüğünüz gibi Option kısmından işaretlediğim yerdeki tiki kaldırıyoruz.
  4. Bu işlemden sonra Download butonuna basıyoruz.
  5. Telefonunuzu kapatın.
  6. Kapattıktan sonra USB ile bilgisayara bağlayın.
  7. Bilgisayar telefonunuzu gördüğünde program çalışmaya başlayacak.
  8. Birkaç dakika içinde işlem tamamlanacak ve yeşil bir tik işareti çıkacak.

Bu işlemlerden sonra bilgisayardan telefonunuzu çıkartabilirsiniz. Programı kapatın ve telefonunuzu açın. Jelly Bean'e döndünüz. İlk açılış biraz uzun sürebilir.


Merak ettiğiniz herhangi bir konu olursa, yorum kısmından ya da grubumuzdan bize ulaşabilirsiniz. https://www.facebook.com/groups/gmdiscoverytr/

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top