0
Governor of Poker 2 Premium v1.2.32 Apk



Governor of Poker 2 ile OFFLINE POKER OYNAMAYA ve Texas’teki her kovboyu bu harika Texas Hold’em Poker RPG oyununda yenmeye hazır mısınız?
Milyonlarca poker oyuncusu tarafından keyifle oynanan bu eğlenceli oyunu şimdi mobil olarak ve herhangi bir internet bağlantısı olmadan oynayabilirsiniz.
Poker öğrenmek isteyenler için büyük fırsat! Texas Holdem Poker kılavuzu ile zorlu rakiplere karşı mücadele etmeyi öğrenin ve gerçek poker yeteneklerinizi geliştirin.
Kazandığınız parayı evler satın almak için harcayın. Ulaşımınızı sağlayın ve zorlu rakiplere karşı oynayıp Texas’ın yeni poker valisini yenin.

Özellikler:
-Saatler süren oynanış süresi.
Tarafınızdan yenilmeyi bekleyen 80 zorlu rakip.
19 şehirde 27 muhteşem tasarlanmış mekan.
5 büyük endüstriyel yapıyı ele geçirin.

-Harika Poker Oyun Motoru
Acemiler ve profesyoneller için tasarlanmış yepyeni bir oyun motoru sizleri bekliyor. Sayısız oyun stili ile rakiplerinize karşı taktikler geliştirin ve onların muazzam blöfleri karşısında güveninizi kaybetmeyin.

-İlgi Çekici Hikaye
Governor of Poker 2 birinci oyunun bittiği yerden başlıyor ve olaylar karışıyor. Yeni Dallas hükümeti tüm poker oyunlarına yasak koyuyor ve oyunların yasadışı olduğu kabul ediliyor. Onlara yanıldıklarını göstermeye hazır mısınız? Şimdi her şey sizin elinizde!

-Her zaman ve her yerde Offline Poker oynayın, üstelik hiç internet bağlantısı olmadan!
Heyecan verici bir Texas Hold’em Poker oyunu için internet bağlantısı gerekmez! Governor of Poker 2 ile Offline olarak istediğiniz yerde poker oynayın!
Oyundan çıkmak ya da yanıt vermeleri için insanları beklemenize gerek yok!

-Kişiselleştirilebilir karakterler
Tarzınıza uygun olarak karakterinizi kişiselleştirmeye ne dersiniz? Texas’taki çok sayıda şapka dükkanını ziyaret edin ve hayallerinizdeki şapkayı kendinize seçin.
Tren, kumarhane gemisi ya da posta arabasıyla seyahat edin ve bir sonraki şehre doğru poker oynamak için yollara düşün.
Her şehirde heyecanlı nakit paralı oyunlar oynayın ve büyük turnuvalarda büyük ödüller kazanın. Hayal edemeyeceğiniz kadar çok deneyim kazanacaksınız. Rest çekmek, görmek ya da yükseltmek konusunda uzman olacaksınız. Otur ve git turnuvaları, elemeli ve ödüllü turnuvalar ve nakit paralı oyunlar sizleri bekliyor!

**İNTERNET BAĞLANTISI GEREKTİRMEZ**

Texas Hold’em hayranı mısınız? O halde Governor of Poker 2’ye de bayılacaksınız! Neden başka biri için beklemeniz gerekiyor ki? Şimdi yükleye tıklayın ve Govenor of Poker’in ismine değer bir oyuncu olduğunuzu kanıtlayın!

**** İncelemeler ****
- Gamezebo: "Basite kaçmadan pokeri herkes için erişilebilir hale getiriyor. Muhteşem bir karakter hissiyatı. Mükemmel bir oyun kılavuzu. Bu oyun adeta bir Flaş Royal."
- Jayisgames: "Governor of Poker 2 güzel hazırlanmış, yüksek oynanabilirliğe sahip ve her türden oyuncu için sürpriz bir şekilde bağımlılık yapıcı bir oyun!"
- Zylom: "Bu zorlu poker oyununu hemen oynayın!"
- Miniclip 5 üzerinden 5 yıldız: "Selamlar! Governor of Poker 2 sonunda çıktı! Hem de tonlarca ekstra ve yeni şeyle dolu bir şekilde geldi! Şimdi önünüzde fethedilecek şehirler ve kazanılacak turnuvalar var!"

** Not:
Bu oyun Amarillo’da ücretsiz oynanmaktadır. Fakat tüm oyunu oynamak için IAP gerekmektedir. J
Herhangi bir şikayet ya da öneriniz için lütfen support@youdagames.com mail adresinden bize ulaşın. İyi oyunlar!
Governor of Poker 2 PLAY ONLINE POKER and every cowboy in Texas Are you ready to defeat this great RPG game Poker Texas Hold'em?
You can play this fun game played with pleasure by millions of poker players are now mobile and without any internet connection.
great opportunity for those who want to learn poker! Texas Holdem Poker guide to learn how to fight against tough opponents and improve your real poker skills.
Spend money to buy a house you won. Make sure you access and play against tough opponents of the new governor of the new poker Texas.

Features:
-Time Durations of time to play.
80 tough opponents waiting to be eaten by you.
27 magnificently designed space in 19 cities.
5 big industrial structure of the conquered.

-Great Poker Game Engine
Novices and a brand new game engine designed for professionals who are waiting for you. Develop tactics against your opponents with numerous styles of play and lose your confidence in the face of their massive bluff.

-İlg Tractor Story
Governor of Poker 2 picks up where the first game ends and events are mixed. The new Dallas government put a ban on all poker games and is considered to be illegal. Are you ready to show them they're wrong? Now everything is in your hands!

-Always And offline play poker anywhere, even without an internet connection ever!
Texas Hold'em Poker is an exciting game that does not need an internet connection for! Governor of Poker Play poker where you want the Offline 2!
exit the game or do not need to wait for people to respond!

The characters -Personalized
Why not personalize your character to suit your style? Visit many hat shop in Texas and choose yourself the hat of your dreams.
Train, travel to the casino ship or mail car and thought the way to play poker to the next city.
Play exciting cash money games in each city and win great prizes in major tournaments. You will earn as much experience as you can imagine. take rest, you'll be an expert on view or raise. Sit and Go tournaments, elimination and cash prize tournaments and cash games are waiting for you!

** INTERNET CONNECTION NOT REQUIRE **

Are you a fan of Texas Hold'em? He'll love the state Governor of Poker 2! Why do you have to wait for someone else? Click Install Now and value to the Govenor of Poker name Prove you're an actor!

**** Reviews ****
- Gamezebo: "poker to escape Simple make it more accessible for everyone. A great sense of character. A great game manual. This game is like a Royal Flush."
- Jayisgames: "Governor of Poker 2 beautifully prepared, with high playability and somehow addictive game for players of all types surprise!"
- Zylom: "It's tough to play poker now!"
- Miniclip 5 out of 5 stars: "Greetings! Governor of Poker 2 has finally arrived! Both came in a full ton of extras and a new thing! Now we have to conquer cities and the tournament will be won in front of you!"

** Note:
This game is played in Amarillo free. J
support@youdagames.co please contact us at the following email address for any complaints or suggestions. Good game!




Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top