0
SimplePlanes v1.1.8 Apk



Not: Bu oyun RAM ve 1GHz işlemci, en az 512MB gerektirir.
Eğer hayat kafanın içinde yaşadığınız yaratıcı uçağın tüm getirin.

Yapış parçalar birlikte uçağın gövdesini inşa etmek. Itme eklemek için motorlarını yerleştirin. Kanatları Tasarım ve ardından pilot koltuğuna kendinizi kayış ve uçar görüyoruz.

UÇAK DESIGNER
Sen hayatın neredeyse her uçağa getirmek gerekir araçlara sahip. Kanatları şeklini değiştirmek ve neredeyse her şeyi inşa etmek esnek kanat aracını kullanın.

Yeni nesil savaşçıları, WW2 savaş kuşu, sivil uçaklar ve her şey arasında, bazı insanlar bile ejderhalar, trenler ve uzay istasyonları yaptık.

DİNAMİK UÇUŞ MODELİ
Onun en iyi uçuş simülasyon. Her küçük değişiklik uçak uçar nasıl tasarımcı etkileri yapmak. Ağırlık dağılımı, itme, kaldırma ve sürükleme tüm nihai uçuş modelini oluşturmadan önce hesaplanmaktadır.

GERÇEK ZAMANLI HASAR
Nedeniyle aşırı stres ya da bir şey vurarak uçarken Parça muhteşem moda kesiyorum olabilir. Eğlenceli ama orada durmayacak. Sen becerileri var eğer eksik kanat bile uçmaya devam edebilirsiniz.

SANDBOX MODE
Herhangi bir kısıtlama ile uçak test edin. Yani, kaba bir iniş yaşadım ve sol motor çaldı oldu? Motor gün batımına doğru uçtuğunu izledikten sonra bunu başka tek bir motor ile gitmek vermek ... go ahead ve tam throttle tokat karar verebilir.

ZORLUKLAR
Özel uçakların birinin kokpit içine tırmanın ve zorlukları nasıl yaptığını görüyoruz. Zorluklar sizi saatlerce eğlendirecek. Uçak gemilerine Kara, çok daha fazla kursları aracılığıyla yüzey-havaya füzeler, ırk atlatmak ve.

UÇAK RESSAM
Pre-built temalar kullanın veya sadece istediğiniz şekilde yapmak için kuş her parçası boya. Tüm arkadaşlarınızla sevdiğiniz stylings paylaşın.

ÇAPRAZ PLATFORM UÇAK PAYLAŞIMI
Insanlar paylaştı uçaklara erişmek için hiçbir in-app alımları vardır; hepsi http://www.SimplePlanes.com ücretsiz indirmek için kullanılabilir. Onlar başka bir platformda yapılmış olsa bile bunları kullanabilirsiniz.

KONTROL DESTEK
SimplePlanes USB gamepads / joystick destekler ve vb gaz, fren, iniş takımları, duraklatma, kameralar, yanı sıra, her kontrol yüzeyi için oyun giriş haritalama sağlar

EĞİTİM
Öğreticiler oyuncular gerçek uçak tasarımının temellerini ve uçaklar yapılırken alınması gereken hususlar öğrenmenize yardımcı olacak.
Note: This game requires at least 512MB of RAM and a 1GHz CPU.
Bring all of the imaginative aircraft you've had in your head to life.

Snap parts together to build your airplane's body. Place engines to add thrust. Design the wings and then strap yourself into the pilot's seat and see how it flies.

AIRPLANE DESIGNER
You have the tools you'll need to bring almost any airplane to life. Use the flexible wing tool to change the shape of the wings and build almost anything.

Next-generation fighters, WW2 warbirds, civilian aircraft, and everything in between, some people have even made dragons, trains, and space stations.

DYNAMIC FLIGHT MODEL
Flight simulation at its finest. Every little change you make in the designer impacts how the airplane flies. Weight distribution, thrust, lift, and drag are all calculated before creating the final flight model.

REALTIME DAMAGE
Parts can break off in spectacular fashion while flying due to over-stress or by hitting something. The fun won't stop there though. You can keep on flying even with a missing wing if you've got the skills.

SANDBOX MODE
Test your airplane with no restrictions. So, you've had a rough landing and the left engine was knocked off? After watching the engine fly off into the sunset you may decide to go ahead and slap the throttle to full...give it another go with only one engine.

CHALLENGES
Climb into the cockpit of one of your custom aircraft and see how it does in the challenges. The challenges will keep you entertained for hours. Land on aircraft carriers, dodge surface-to-air missiles, race through courses, and so much more.

AIRPLANE PAINTER
Use pre-built themes, or paint every part of your bird to make it just the way you want. Share your favorite stylings with all of your friends.

CROSS-PLATFORM AIRPLANE SHARING
There are no in-app purchases to get access to the airplanes people have shared; they are all available to download for free from http://www.SimplePlanes.com. You can use them even if they were made on another platform.

CONTROLLER SUPPORT
SimplePlanes supports USB gamepads/joysticks, and provides in-game input mapping for each control surface, as well as throttle, brakes, landing gear, pausing, cameras, etc.

EDUCATIONAL
Tutorials will help players learn the basics of real airplane design and the considerations that need to be taken when airplanes are made.




Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top