0
NHL 2K v1.0.3 Apk



Bu yıl, NHL 2K geri döndü ve her zamankinden daha iyi! Mobil yepyeni all-star NHL deneyimi ile hokey iştah uyandırmak. Her NHL Fan gelişmiş grafik ve canlı kadrosunda güncellemeleri ile bir hızlı tempolu 3v3, mini paten modunda, sıra tabanlı çok oyunculu penaltılar ve sürükleyici bir Kariyerim Modu dahil olmak üzere heyecan verici yeni oyun modları zevk mümkün olacak. Eğer NHL 2K eve kupayı almak için gerekenlere sahip verenler varsa!
• Kariyerim: Bir oyuncu kontrol ve birden fazla sezonda derecelendirme kurmak için beceri puan kazanın.
• Mini Rink: 3 oyun modu arcade tarzı 3 Hızlı tempolu.
• atışları: Google Play kullanarak çok oyunculu penaltı atışları Turn tabanlı. Arkadaşlarınıza savaş ya da sadece bir hızlı tempolu oyun keyfini çıkarın.
• Canlı Kadrosu Güncellemeler
• Kontrol Destek
This year, NHL 2K is back and better than ever! Whet your hockey appetite with the brand-new all-star NHL experience on mobile. Every NHL fan will be able to enjoy exciting new game modes including a fast paced 3v3 mini rink mode, turn-based multiplayer shootouts and an immersive My Career Mode with enhanced graphics and live roster updates. See if you have what it takes to take home the cup in NHL 2K!
• My Career: Control one player and earn skill points to build up ratings over multiple seasons.
• Mini Rink: Fast-paced arcade style 3 on 3 gameplay mode.
• Shootout: Turn-based multiplayer penalty shootout using Google Play. Battle your friends or simply enjoy a fast-paced game.
• Live Roster Updates
• Controller Support




Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top