0
RE-VOLT Classic (Premium) - 3D v1.2.3 Apk



Geri Android RC Yarış oyunu , " RE - VOLT Klasik " ​​efsanesi ,
Mahalle veklasik arcade yarışçı RE - VOLT'deki ötesinde yarış radyo kontrollü araba ! Hızlı tempolu , patlayıcı silah ve benzersiz parça tasarımları ile heyecan verici sürüş , benzeri olmayan bir yaşam daha büyük bir yarış deneyimi sunuyor.

★ 14 yarış pistlerinde
Banliyö sokaklar dahil ve bahçeler ve evler ile ,yıldızların altında çatılarına , müzeler ve yolcu gemileri ile , ve hatta bir Vahşi Batı hayalet kasaba parça , geniş bir yelpazede üzerinden araba !

★ 42 ARABALAR
Tahmin edebileceğiniz r / c araba her türlü RE - VOLT , elektrikli ve gazla çalışan , hızlı ve yavaş , ağır ve hafif kilidini mevcuttur ! Gelişmiş fizik her araba kontrol etmek için farklı hissettiriyor - favori olacak ?

OYNAMAK İÇİN 5 YOLLARI ★
Kadar 12 Şampiyonası'nda araba yarışları ve Tek Yarış modları; sıfıra sayar gibizamana karşı Arcade tarzı Zaman Denemeleri; her parçanın en Uygulama modundagizli yıldızlı aramak ve bir çok özel içinStunt Arena tümyıldız toplamak sürpriz ...

Yarış için tasarlanmış ★ TOUCH KONTROLLERİ
Üç set - up hızlı tempolu kasılan yarış ve araç üzerinde nihai kontrolü için tasarlanmış her zevke ve deneyim , hitap .

★ KLASİK SOUNDTRACK
Çalınmasını durdurmak süre sonra başınızı sopa Tunes ,zamansız iyimser müziğieylem her bitiş çizgisine sizi ileriye sürüş ile birlikte pompalar .

★ Global Sıralama Sistemi
Her parça küresel sıralama sistemi vardır . Yüksek performanslı araba ile dünya çapında oyunculara karşı yarışın.

★ DAHA BÜYÜK ÖZELLİK YAKINDA
Daha fazla oyun modları ve gelecekteki güncellemeler için play yollarını getirmek için bu oyunun destek gelişme.

Temel Kontrol İpucu ※ !
 Dokunmatik Kontrol modunda Ters yol ■
  →aynı andasağ / sol tuşuna dokunun
 ■ Araç tehcir !
  →sallamayın 3 ~ 4 kez
 ■Arabayı hızlandırın !
  → oyun ayarındazorluk ( Seçenek > Oyun Ayar > Modu: Kolay / Orta / Arcade / Simülasyon ) Raise

Back Android RC Racing game, "RE - VOLT Classic" legend,
Veklasik neighborhood arcade racer RE - racing radio controlled cars beyond the volts! Fast-paced, exciting driving with explosive weapons and unique track designs, unique living offers a greater racing experience.

★ 14 races at the track
including suburban streets and gardens and houses, the roof under the stars, with museums and cruise ships, and even a Wild West ghost town part, over a wide range of cars!

★ 42 CARS
you can guess r / c car all kinds of RE - VOLT, electric and gas-powered, fast and slow, there are the heavy and light lock! Advanced physics different feel to check every car - will be your favorite?

5 WAYS TO PLAY ★
Up to 12 car races in Championship and Single Race modes; Counts to zero until gibizam against Arcade style Time Trials; Each part of the application modundagizl the star search for and collect a very special surprise içinstunt Arena tümyıldız ...

Designed for racing ★ TOUCH CONTROLS
Three set - up fast-paced twitch racing and ultimate control over every taste and experience designed for vehicle appeal.

★ CLASSIC SOUNDTRACK
then stick your head in time to stop playing tunes, timeless optimistic müziğieyle you with my every finish line pumps driving forward.

★ Global Ranking System
Each track has global ranking system. High-performance cars Compete against players worldwide.

GREATER FEATURES ★ COMING SOON
More game modes and support the development of this game in order to play the way for future updates.

※ Basic Control Tip!
 Reverse way in Touch Control mode ■
  → same andasağ / tap the left button
 ■ Car relocation!
  → shake 3 ~ 4 times
 ■ Accelerate the car!
  → game ayarındazorluk (Options> Theme Settings> Mode: Easy / Medium / Arcade / Simulation) Raise




Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top