0
Pulling USA v1.8 Apk



Çekme ABD çekerek ve traktör tam bir 3D ortamda simülasyon oyunu çekerek son kamyon. 30 kamyon ve traktör ve 10 araç sınıfları ile, hiç bitmez çekerek. Garajda aracınızın motor, supercharger / turboşarj, yakıt sistemi ve daha fazla yükseltin. Pist koşullarına aralığını karşılamak için ağırlıklar ve lastik basıncını ayarlayın. Farklı gün ve gece ortamlarında veya kapalı büyük arenada ilçe fuarda çekin. Farklı yarışmalar yoluyla şekilde çalışın: eyalet, bölgesel, ulusal ve ulusal büyük; kazanan için para ve puan kazanmaya. Bu kamyon çekerek ve traktör simülatörü çekerek ile, gaz kontrol ve parça aşağı arena sallayarak makine almak için mükemmel kavrama gerekir. RPM, motor sıcaklığı, destek oluşturun ve gerçekçi kir ve duman efektleri ile parça aşağı çıkar. Kamera açıları çok sayıda tadını, ve-sınırları yönlendirmek için cihazınızı eğin. Şişmiş motorları ve kırık akslar için dikkat!
ABD Çekme ile, saat ve kir-dolayarak eğlenceli saatler olacak!

Sınıflar:
Çalışma Stok Kamyon, Super Stock Kamyon, Süper Yarı Two Wheel Drive, Süper Çiftlik, Super Stock, Dizel Bahçe, Sınırsız Modifiye, Mini Modifiye, Modifiye Limited

PS: Kulak fişlerini unutmayın !!
Pulling USA is the latest truck pulling and tractor pulling simulation game in a full 3D environment. With over 30 trucks and tractors and 10 vehicle classes, the pulling never ends. Upgrade your vehicle's engine, supercharger/turbocharger, fuel system and more at the garage. Adjust the weights and tire pressure to accommodate the range of track conditions. Pull at the county fair in different day and night environments or in the indoor grand arena. Work your way up through the different competitions: county, state, regional, national, and grand national; earning money and points for winning. With this truck pulling and tractor pulling simulator, you will need to control the throttle and clutch perfectly to get your arena shaking machine down the track. Build your RPM, engine temp, boost and take off down the track with realistic dirt and smoke effects. Enjoy a multitude of camera angles, and tilt your device to steer in-bounds. Watch out for blown engines and broken axles!
With Pulling USA, you'll have hours and hours of dirt-flinging fun!

Classes:
Work Stock Truck, Super Stock Truck, Two Wheel Drive, Super Semi, Super Farm, Super Stock, Limited Modified, Unlimited Modified, Mini Modified, Diesel Garden

PS: Don't forget your ear plugs!!




Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top