0
Cyberline Racing v0.9.5714 Apk



Cep telefonları ve tabletler için en sınıfının yarış shooter oyunu hoş geldiniz. Bu, bu araçlarda bazı silah koymak ve 5 yıldızlı bir ölüm yarış deneyimi almak zamanı!
ölümcül silahları ile aracınızı kol ve 30'un üzerinde hiç görülmemiş otomobil, çarpıcı grafik, bağımlılık patlayıcı oyun ve yoğun çevrimiçi yarışları ile son eylem yarış hissetmek olsun!

Bilişim YAŞAM YARIŞ'S
2086 yılında silah ve tekerlekler sokaklarda kural. eylem ve çekim dolu Yarışları başka hiçbir yerde kaybetmek başka gitmek ve hiçbir şey için var sokak yarışçıları, katilleri, katilleri ve insanları bir araya getirmek. Sadece bir kural olduğu yerde yarış yolda onlara karşı yarışmak zorunda kalacak - avı veya avlanmak!

30 ÜZERİNDE ASLA GÖRÜLÜYOR araba sürmek için
Nihai mücadele yarış canavar haline arabanızı özelleştirmek ve melodi yükseltin. hız, ezme gücü, ya da gizli teknoloji arasında seçim yapın.

VAST SİLAH ARSENAL
ölümcül silah binmek üzerine monte edilecek bekleyin. son derece gelişmiş gelecek silah füze ve makineli tüfek itibaren!

egzotik yerleri
en heyecanlı ve egzotik yerlerde set yarış pistlerde Savaş,
cyberpunk karlı dağlara gecekondu, kavurucu çöller, sonsuz dan
gökdelenler ve çok daha fazlası!

KARİYER MODE
yarış rekabeti katılın ve şampiyon unvanı kadar çok alttan yol yapmak. Tüm yarış patronların yenilgi ve Cyberline Yarış Şampiyonu oldu!

ÇOK OYUNCU REKABET!
dünyadaki en iyi aksiyon yarışçılar karşı online yarış, eşsiz arabalar ve silah kazanmak leadearboards üstüne olsun! Burada yarış patron tüm dünyaya göstermek!
Welcome to the best-in-class racing shooter game for mobile phones and tablets. It's time to put some guns on those cars and get a 5-star death racing experience!
Arm your car with deadly weapons and get to feel the ultimate action racing with over 30 never seen cars, stunning graphics, addictive explosive gameplay and intense online races!

IT'S SURVIVAL RACING
In 2086 guns and wheels rule the streets. Races packed with action and shooting bring together street racers, murderers, killers and people who have nowhere else to go and nothing else to lose. You will have to compete against them on the racing track where there is only one rule - hunt or be hunted!

OVER 30 NEVER SEEN CARS TO DRIVE
Upgrade customize and tune your car into the ultimate combat racing monster. Choose between speed, crushing power, or stealth technology.

VAST WEAPON ARSENAL
The deadliest weapons wait to be mounted on your ride. From missiles and machine-guns to highly advanced future weapons!

EXOTIC LOCATIONS
Battle on racing tracks set in the most thrilling and exotic locations,
from cyberpunk slums to snowy mountains, scorching deserts, endless
skyscrapers and many more!

CAREER MODE
Join the racing competition and make your way from the very bottom up to the champion title. Defeat all racing bosses and become the Cyberline Racing Champion!

COMPETE IN MULTI-PLAYER!
Race online against the best action racers around the world, win unique cars and weapons, get to the top of the leadearboards! Show the whole world who's the racing boss here!




Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top