0
Gabriel Knight Sins of Fathers v1.50 Apk



Yazar ve kitabevi sahibi Gabriel Şövalye mücadele gibi, bir New Orleans vahşi ritüel cinayetler serisi ve Voodoo uğursuz gizemleri olan bağlantılarını araştırmak. derin o terör ve gerilim ustası hikayeci Jane Jensen masalı içine dalış, yakın kendi ailesinin sırlarını keşfetmek tarih-ve onun kaderini açılımı geleceğiz.
Tüm yeni bulmacalar, sahneler, ve HD grafikler ekler ödüllü 1993 cinayet-gizem, bu blockbuster retelling içinde baştan macera oyun en çarpıcı başyapıtlarından biri Deneyimi! Dünün ve bugünün en iyi harmanlayan, bu taraftarların tamamen yeni bir nesil için, tüm zamanların en büyük oyunlarından biri olarak, 1993 orijinal-hayal yeniden.


Ürün Özellikleri:
- Tüm zamanların Gaming en büyük maceralarından biri yaşayın: Macera Oyuncuları '20 En İyi Macera Oyunları, Yıl 1994 Bilgisayar Oyun Dünyanın Macera Oyunu, ve AV Mansiyon Kulüp All-Zamanların En İyi 100 Oyun
- Çarpıcı yüksek çözünürlüklü 3D ödüllü voodoo cinayet-gizem yaşayın
- Göl Pontchartrain kıyılarına Jackson Meydanı'ndan Bourbon Street, New Orleans renkli dünyasını keşfedin
- Tanıdık zorluklara yeni bulmacalar ve sahneleri ekler


** LÜTFEN DİKKAT: Bu oyun tablet cihazlar ile çalışmak üzere optimize edilmiştir ve tüm Android telefonlar ile uyumlu olmayabilir **.
As struggling author and bookstore owner Gabriel Knight, investigate a series of savage ritual killings in New Orleans and their connection to voodoo’s sinister mysteries. The deeper he dives into master storyteller Jane Jensen’s tale of terror and suspense, the closer he'll come to discovering the secrets of his own family history–and unfolding his destiny.
Experience one of adventure gaming’s most stunning masterpieces all over again in this blockbuster retelling of the award-winning 1993 murder-mystery, which adds all-new puzzles, scenes, and HD graphics! Blending the best of yesterday and today, it re-imagines the 1993 original, voted one of the greatest games of all time, for an entirely new generation of fans.


Product Features:
- Relive one of gaming’s greatest adventures of all-time: Adventure Gamers' 20 Best Adventure Games, Computer Gaming World's Adventure Game of the Year 1994, and Honorable Mention in The A.V. Club's Top 100 Games of All-Time
- Experience the award-winning voodoo murder-mystery in stunning high-res 3D
- Explore the colorful world of New Orleans, from Jackson Square to Bourbon Street to the shores of Lake Pontchartrain
- Adds new puzzles and scenes to familiar challenges


**PLEASE NOTE: This game is optimized to work with tablet devices and may not be compatible with all Android phones.**




Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top