0
MechaNika v1.1.4 Apk



Mechanika Eğer Nika, yaşadığı dünyayı sığmayan bir akıllı kızla keyfine varacaksınız bir macera oyunu. Belki de onun farklı kılan onun sırt çantası taşıyan konyak bir atış ile çikolata sallamak var. Ya da belki de 7 yaşındayken en sevdiği şeyler enerji, manyetik alanlar ve elektrik mühendisliği transferi olduğu bir gerçek! Ama garip bir out olmak Nika için önemli değil. O anne onun öğretmenleri onu görmezden ya da onu arkadaş tamamen fındık olduğunu, onu anlamıyorum umursamıyor. O her şeyi çözmek için bir planı vardır. Gerçekten ... garip bir plan.
· Psikotik dünyayı yok etmek için onun arayışı içinde Nika katılın!
· Son derece serin ve renkli görseller.
· Sen çözülmesi gereken farklı şekillerde birçok bulmaca karşı karşıya gelecek.
· Diğer birçok video oyunları, film ve müzik başvuruları soğutun.
· Cidden, bu oyunu oynamak için şans atlamak gerekir.
MechaNika is an adventure game that you will enjoy with Nika, an intelligent girl that doesn’t fit the world in which she lives. Perhaps it’s the chocolate shake with a shot of cognac which she carries in her backpack which makes her different. Or maybe it’s the fact that at 7 years old her favourite things are the transfer of energy, magnetic fields and electrical engineering! But being the odd one out doesn’t matter to Nika. She doesn’t care that her parents don’t understand her, that her teachers ignore her or that her friends are completely nuts. She has a plan to solve everything. A really… odd plan.
· Join Nika in her quest to destroy the Psychotic world!
· Extremely cool and colorful visuals.
· You will face many puzzles with different ways to be solved.
· Cool references to many other videogames, movies and music.
· Seriously, you shouldn't skip the chance to play this game.




Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top