0
Red Bull Air Race - Oyun v1.65 Apk



Red Bull Air Race - Dünyanın 1 numaralı hava yarışı oyunu!
Yeni 2015 sezonu. Yeni uçaklar, yeni pilotlar, yeni mekanlar ve yeni turnuva türleri, 2015 Sanal Dünya Şampiyonası ve Bölgesel Dünya Turnuvaları!

Nefes kesen yeni 2015 güncellemesi ile yeni sınırları zorla. Seni hayatının uçuşuna çıkaracak daha hızlı uçaklar, yeni cesur pilotlar ve nefes kesen yeni mekanlar.

Küresel Red Bull Air Race Şampiyonası'nda zafere ulaşmak için mükemmel uçuş dinamikleri, hız ve cesaret gerekir. Kemerini bağla ve oyunu şimdi indir!

USTA SINIFI PİLOTLUK EĞİTİMİ
200+ yarış, etkinlik ve gerçek pilot Eşleşmeleri ile hızlıca Mücadeleci Sınıfı’ndan Usta Sınıfı’na yüksel.

BÜYÜLEYİCİ MEKANLAR
Tamamı muhteşem uluslararası mekanlarda geçen kocaman tek kişilik parkurda ve zorlu bölgesel turnuvalarda uçağını havalandır.

EN İYİ UÇAKLARI UÇUR
Dünyanın en hızlı yarış uçaklarının pilotu ol. Bu uçaklar havada maksimum düzeyde çevik olacak şekilde tasarlandı ve modern tekniklerle mükemmelleştirildi. Çok sayıda özel seçenekle uçağının performansını artırmak için yeni hangarı ziyaret et!

YENİ BÖLGESEL TURNUVALAR VE 2015 SANAL DÜNYA ŞAMPİYONASI
Bu yıl podyumda aramızda olacak mısın?

Usta Sınıfı pilotlarla yarışmak için gerekli olan özelliklere sahip misin? Gerçek yaşamdaki mücadele sezon boyunca devam ederken sekiz sanal yarış pistinde uçağını uçur ve bir Dünya Şampiyonası'nı kazanmak için nelerin gerekli olduğunu herkese göster.

Üç kıtada süren yarışları tamamlamak için dünyayı dolaşırken resmi ‘Red Bull Air Race – The Game’i oynayabilir ve sezonun her ayağında gerçek yarış heyecanı yaşanırken yeteneklerini online olarak test edebilirsin.

Japonya Chiba’ya gidişimizle 2015 Sanal Dünya Şampiyonası başlayacak ve her turun kazananları zafere ulaşan Usta Sınıfı pilotlarından özel ödüller kazanacak. Genel Sanal Dünya Şampiyonu aynı zamanda podyumda yer almak ve yarış pistinde gerçek bir uçuş yapmanın heyecanını yaşamak için Las Vegas’a davet edilecek!

Dünyanın en iyi sanal pilotlarının ne kadar iyi olduklarını görmek için sabırsızlanıyoruz! Piste dalış başlıyor…

BİR USTA GİBİ UÇ
Dokunarak veya eğerek kontrol edebilirsin, karar senin. Ekran eğme ve dokunmatik ekran için birden çok kontrol konfigürasyonunu kolayca destekler. Red Bull Air Race podyumunda bir yer edinmek için hızlan, yana yat ve dikey dönüşler yap.

HER YERDE SİZİNLE, TABLET VEYA TELEFON İÇİN MUHTEŞEM
Göz kamaştırıcı grafikler, olağanüstü hız. Mobil cihazınız için mükemmel bir evrensel oyun. Red Bull Air Race'in zirve yarışı heyecanını her yerde yaşa.

ÖNEMLİ
Minimum gereksinim: 1GB Ram
Minimum Android OS: 4.1 veya daha yeni
Minimum ekran çözünürlüğü: 800x480

Önerilen:
2013 veya daha yakın tarihte üretilmiş Android cihaz
Red Bull Air Race - the world's No. 1 air racing game!
The new 2015 season. New airplanes, new pilots, new places and new types of tournaments, Virtual World Championships and 2015 World Regional Tournament!

Breathtaking new border force with new 2015 update. faster aircraft will take you to the flight of life, brave new pilots and new venues breathtaking.

excellent flight dynamics to achieve victory in the Global Red Bull Air Race Championship, speed and courage you need. Buckle up and download the game now!

MASTER CLASS training as a pilot
200+ races, events and quickly rose to the Range Master Range Struggling with real pilots matches.

MAGICAL SPACES
All last big single international trails in the spectacular sights and ventilate the aircraft in demanding regional tournament.

BEST PLANES FLEW
the pilots of the world's fastest racing planes. This aircraft has been designed to be agile in the air at the maximum level and perfected with modern techniques. Numerous visited the new hangar for aircraft to improve the performance of the private option!

NEW REGIONAL TOURNAMENT AND VIRTUAL WORLD CHAMPIONSHIP 2015
You will be with us on the podium this year?

Do you have the features necessary to compete with Master Class pilots? blow up the plane in the eight virtual race track in real life while fighting continued throughout the season and show everybody what is necessary to win a World Championship.

To complete the race in time on three continents world wander official 'Red Bull Air Race - The can play Gamer and real racing each leg of the season, you can test the online capabilities that experienced the excitement.

Japan Chiba going to start with our 2015 Virtual World Championships and a special prize for the winner of each round of the Masters Class pilots who triumphed to win. General Virtual World Champion also take place on the podium at the race track and to experience the thrill of a real flight will be invited to Las Vegas!

We can not wait to see how good they are the world's best virtual drivers! Runway diving begins ...

FLY LIKE A MASTER
You can check by tapping or tilting, the decision is yours. easily it supports multiple control configurations for tilt and touch-screen display. Red Bull Air Race accelerated to obtain a place on the podium, lean and vertical rotation are doing.

EVERYWHERE WITH YOU BEAUTIFUL FOR TABLET OR PHONE
Dazzling graphics, extraordinary speed. A perfect game for your mobile device universal. Red Bull Air Race summit race live anywhere in the excitement.

IMPORTANT
Minimum requirements: 1GB RAM
Minimum Android OS 4.1 or later
Minimum screen resolution: 800x480

Recommended:
2013 or more recently manufactured Android devices in history




Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top