0
Kill the Plumber v1.0.8 Apk



İddialı Oyunu yaratıcısı bir twist ile yeni bir Platformer geliyor! Bu eşsiz Platformer puzzle oyunu yerine kahraman düşman olarak oynamak gibi geri ödeme zamanı!
- KAZANAN - Tasarım Mükemmellik -
Bağımsız Oyunlar Festivali Çin 2015
- KAZANAN - Oynanış En -
ICT Yaratıcı Ödülleri
- KAZANAN - Yenilik Mükemmellik -
ICT Yaratıcı Ödülleri
- NOMINEE - En Yenilikçi Oyun -
Casual Connect Asya 2015
"Katı bir deneyim gibi görünüyor." - Kotaku
"Tesisatçı bir yaratıcı ve tatmin edici ters platform olduğunu öldür 8/10 Silver Award". - PocketGamer
"Eğer bir, evet, kırmızı, mavi-ve-garbed tesisatçı öldürmeye teşebbüs canavar bir dizi olarak çalabilirsiniz." - Gardiyan
"Bu açıkça ve bilerek NES klasik taklitleri bir komut saygısız mobil oyun." - Mashable
"Tesisatçı düşman kontrol alarak kendi kafasına (Platformer) oyunların her zamanki set-up çevirir öldür." - Siliconera
"Bu yaratıkların bir ses gerekir. Onların hikayesi anlattı gerekiyor." - Gamezebo
"Onu çok severim." - AppSpy
"Tesisatçı zekice oynuyor öldür." - Jayisgames
"akıllı görünümlü oyun" - SlideToPlay
"benzersiz ters bulmaca Platformer" - Stuff.tv
"Aslında, aslında oldukça zeki bir başlık." - NintendoLife

Özelliği # bile patronlar 1 Birçok oynanabilir düşman!
Özelliği # 2 Öde kez oynuyor! Hayır IAP!
Özelliği # en iyi hız çalıştırmak kayıt için 3 Rekabet.

Hiç bu masanın diğer tarafında olmak nasıl bir şey acaba? Şimdi tesisatçı ona bakacak eğer hareket edemez bir jumpless kölesine, bir Stomper ve bir hayalet gibi düşman olarak farklı oynayabilirsiniz! Bu tesisatçı şimdi ateş topları atabilir zaman daha zor olur, yenilmez hale bile sinek ve yüzmek! Sen önce diğer tüm oyunlarda öldüğünde öğrendim Platformer mecazları kullanarak onu atlatmak için en iyi olmak gerekir.

Hiç Boss gibi oynamak bir patron savaşta gittiniz mi? Büyük Hayalet, Altın Kral ve Big Fish olarak oynamak için olsun!

Oyun onun büyük seviye tasarımı, müthiş ilerlemesi ve serin grafikler için övüldü. Tesisatçı tüm bilişsel becerilerini test edecek bir çok cilalı Platformer oyunudur öldür. Bulmaca seviyeleri, ırk, hayatta kalma, patron dövüşleri ve daha fazlası vardır.

Oyun aynı zamanda komik şaşırtıcı büküm sonları ve biraz serin komik cutscenes sahiptir.
En iyisi, biz herhangi in-app satın alma teklif yok! Gelecek güncellemeler, yeni dünyalar, seviyeler ve oynanabilir düşmanları satın üzerine ücretsiz gel!
From the creator of Pretentious Game comes a new platformer with a twist! It's payback time as you play as the enemies instead of the hero in this unique platformer puzzle game!
- WINNER - Excellence in Design -
Independent Games Festival China 2015
- WINNER - Best in Gameplay -
ICT Creative Awards
- WINNER - Excellence in Innovation -
ICT Creative Awards
- NOMINEE - Most Innovative Game -
Casual Connect Asia 2015
"Looks like a solid experience." - Kotaku
"Kill the Plumber is an inventive and satisfying reverse platformer. 8/10 Silver Award" - PocketGamer
"Lets you play as a series of monsters attempting to kill a, yes, blue-and-red garbed plumber." - The Guardian
"It's a script-flipping mobile game that openly and intentionally parodies the NES classic." - Mashable
"Kill The Plumber flips the usual set-up of (platformer) games on its head by having you control the enemies." - Siliconera
"These critters need a voice. Their story needs to be told." - GameZebo
"I like it a lot." - AppSpy
"Kill the Plumber plays brilliantly." - JayisGames
"a clever-looking game" - SlideToPlay
"uniquely reversed puzzle platformer" - Stuff.tv
"In fact, it's actually quite a clever title. " - NintendoLife

Feature #1 Many playable enemies even bosses!
Feature #2 Pay once and play! No iAP!
Feature #3 Compete for the best speed run record.

Ever wonder what's it like to be at the other side of the table? Now you can play as different types of enemies like a jumpless minion, a stomper and a ghost who can't move if the plumber is facing him! It gets more challenging when the plumber can now throw fireballs, becomes invincible, even fly and swim! You need to be at your best to outwit him by utilizing platformer tropes you have learned when you died in all the other games before.

Have you ever been in a boss battle where you play as the Boss? Get to play as the Big Ghost, Golden King and Big Fish!

The game has been praised for its great level design, awesome progression and cool graphics. Kill the Plumber is a highly polished platformer game that will test all your cognitive skills. There are puzzle levels, race, survival, boss fights and more.

The game also boasts funny surprising twist endings and some cool comic cutscenes.
Best of all, we don't offer any in-app purchases! Future updates, new worlds, levels and playable enemies come free upon purchase!




Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top