0
Space Marshals v1.2.3 Apk



OYUN HAKKINDA
Uzay Polisi uzayda bir Bilimkurgu Vahşi Batı macera alma yerdir! Bu taktik top-down shooter bir felaket hapishane aradan sonra tehlikeli kaçaklar için yaptığı avı uzman Burton ayakkabı koyar.
TAKTİK SAVAŞ
Sizin yararınıza ortamı kullanmak. Kapağı alarak saldırıları önlemek. Ekstra verimlilik için böğür düşman, ama önlemek kendinizi çevrili alıyorum! Frag bombası, flaş patlama, dikkat dağıtıcı, kişisel kalkanlar, yakınlık madenleri ve daha fazlası - bir avantajı kazanmak için ticaret araçları kullanın.

GİZLİ
Dikkatle yaklaşım seçin. Bazı yanan fray silahlar içine çalışan her zaman en iyi seçenek değildir söylüyorlar. Rakiplerinizi tek tek için dikkat dağıtıcı kullanın. Maskeler kullanın ve ilgisiz muhafızlar geçmişte gizlice kapsar. Gizlice düşman sayısını azaltmak için susturuldu silah kullanın.

YÜK MOLALAR & DİŞLİ
Yükleme-out Seçimi taktik büyük bir parçasıdır. Vücut zırhı ve el bombası ek olarak, her görev bir iki elle ve tek elle silah taşıyabilen - ve herkes için bir şey var. Av tüfeği, tabancalar, saldırı tüfeği, keskin nişancı tüfekleri, yaylar, enerji silahları, atma eksenleri ve daha fazlası.

### ÖNEMLİ ### Oyun OpenGL ES 3.0 desteği gerektirir.

• Taktik top-down shooter
• Üç bölümde epizodik hikayesi - geç ALL bölüm dışarı!
• Muhteşem üslup HD grafik
• silah ve dişli Geniş
• Performansa dayalı görev ödülleri
Birbirlerine karşı veya pitch - • Çoklu hizipler ya karşı savaşmak için
Farklı seçenekler bir dizi • Çift sopa kontrolleri
• Gamepad denetleyicisi desteği
• Google başarıları ve leaderboards oyna
• NVIDIA Shield Tablet ve Konsol için optimize
• İngilizce, Deutsch, Français, Español, Italiano, 한국어, 日本人, русский, Português do Brasil
ABOUT THE GAME
Space Marshals is a Sci-fi Wild West adventure taking place in outer space! This tactical top-down shooter puts you in the shoes of specialist Burton in his hunt for dangerous fugitives after a disastrous prison break.
TACTICAL COMBAT
Use the environment to your advantage. Avoid attacks by taking cover. Flank enemies for extra efficiency, but avoid getting flanked yourself! Use the tools of the trade to gain an edge - frag grenades, flash bangs, distractions, personal shields, proximity mines and more.

STEALTH
Choose your approach with care. Some say running into the fray guns blazing isn’t always the best option. Use distractions to single out opponents. Use disguises and covers to sneak past irrelevant guards. Use silenced weapons to covertly reduce the enemy numbers.

LOAD-OUTS & GEAR
Choosing your load-out is a big part of your tactics. In addition to body armor and grenades you can carry one two-handed and one single-handed weapon in each mission - and there’s something for everyone. Shotguns, handguns, assault rifles, sniper rifles, crossbows, energy weapons, throwing axes and more.

### IMPORTANT ### Game requires OpenGL ES 3.0 support.

Tactical top-down shooter
Episodic storyline in three chapters - ALL chapter out now!
Gorgeous stylistic HD graphics
Wide range of weapons and gear
Performance based mission rewards
Multiple factions to fight with or against – or pitch against each other
Dual stick controls with a set of different options
Gamepad controller support
Google Play achievements & leaderboards
Optimized for NVIDIA Shield Tablet and Console
• English, Deutsch, Français, Español, Italiano, 한국어, 日本人, русский, Português do Brasil




Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top