0
AccuWeather Platinum  v3.4.2.2 Apk


AccuWeather Platinum (ücretli)
Tümüyle yeni, reklamsız AccuWeather Platinum geldi. Sizlerden gelen geribildirimleri dinledik ve bilgi ve özellik bakımından daha da zengin ve tüm Android akıllı telefonlar ve tabletlerde aynı üstün hassasiyet ve olağanüstü deneyimi sunan bir uygulama geliştirdik. AccuWeather ve Android platformundan istediğiniz herşeyi dahil edebilmek için Google ile yakın bir işbirliğine gittik.
Reklam olmaksızın, hava durumundan etkilenmemenizi sağlayacak özelliklerden bazıları:

Amerika Birleşik Devletleri'nde kötü hava uyarıları için anlık bildirimler - artık tabletlerde de var.
Tüm dünyadaki kar, buz, yağmur, rüzgar veya fırtına ihtimaline ilişkin hava durumu uyarıları.
Belirli sağlık sorunları ve dış mekan etkinliklerine yönelik özelleştirilebilir My AccuWeather yaşam tarzı tahminleri.
GPS konumunuza bağlı olarak, kötü hava uyarıları da dahil olmak üzere iki günlük tahminleri ve saati görüntüleyen ana ekran widget'ı. Boyutlandırılabilir, birden fazla konumlu widget'lar artık daha da fazla hava durumu ayrıntısı içeriyor.
Kuzey Amerika'nın tümü için radar ve dünya ölçeğinde uydu kapsamı bulunan interaktif Google Maps™. Kaydettiğiniz konumlara ait haritaların anlık görüntüsü de artık mevcut.
Birçoğu İngilizce ve İspanyolca dillerinde güncel haber ve hava durumu videoları.
Hava tahminlerini cihazınızda mevcut sosyal medya uygulamasını kullanarak paylaşabilmeniz için sosyal medya paylaşımı.

Ayrıca, doğru, yerel hava tahminlerini ve AccuWeather'dan beklediğiniz özelleştirmeyi de hiç bir reklam olmaksızın bulacaksınız:
Genişletilmiş, 25 günlük tahminlerle, dünya çapındaki konumlar için doğru ve yerel tahminler.
En güncel nem ve yağış yüzdeleri, çiy noktası, görüş alanı, UV endeksi, rüzgar hızı artışları ve yönü, güneşin doğuş ve batış zamanı ve RealFeel® (yerel sıcaklığın gerçekte nasıl hissedildiğini saptamak için birçok hava faktörünü analiz eden AccuWeather’ın özel hava durumu tahmin sistemi) bilgileri ile güncellenen geçerli hava koşulları.
Gelecek 5 günün hava tahminlerine genel bakışın yanında 5 gün boyunca beklenen en etkili hava olayını açıklayan yerel hava tahmini özetleri.
Mevcut konumunuz veya ev konumunuz için geçerli sıcaklığı görüntüleyen, ana ekrandaki durum çubuğu.
Sınırsız konum kaydedebilme.
Metrik veya İngiliz birimleri, 12-saat veya 24-saat gösterimi ve dikey veya yatay görüntüleme arasında seçim olanağı.

AccuWeather Platinum'u indirin ve mevcut en doğru ve yerel hava tahminlerini hiç bir reklam olmaksızın almaya başlayın!
AccuWeather Platinum (surcharge)
The all-new, ad AccuWeather Platinum has arrived. We listened to feedback from you and the information and richer in terms of feature and all Android smartphones and tablets, we have developed an application that offers the same superior accuracy and exceptional experience. We went to a close collaboration with Google to incorporate everything you want from AccuWeather and the Android platform.
without advertising, some of the features that will allow you to be impressed about the weather:

• Instant notifications for bad weather alerts in the United States - no longer exists in the tablets.
• worldwide snow, ice, rain, wind or storm warnings for the possibility of weather.
• Specific health problems and outdoor customizable My AccuWeather lifestyle forecasts for the event.
• Depending on your GPS location, view a two-day forecasts and weather warnings bad time, including the home screen widget. Scalable, multiple positioning widgets now includes even more weather details.
• interactive Google Maps ™ with radar and worldwide satellite coverage for all of North America. snapshot of the map of the location where you saved the no longer available.
• Many of the latest news and weather videos in English and Spanish.
• Social media sharing so you can share your forecasts using existing social media applications on your device.

Also, the right, you will find the customization you expect from the local weather forecast and accuweather without any advertising:
• Extended, the 25-day forecast, accurate and local forecasts for locations worldwide.
• The latest humidity and precipitation percentages, dew point, visibility, UV index, wind speed increases and direction, sunrise and sunset times and realfeel® (special weather the accuweather analyzing the various weather factors to determine whether the local temperature actually how felt forecast system), updated with current weather information.
• Local weather forecast summaries describing the most effective weather event expected during the next 5 days 5 day weather forecast overview of the future.
• When you display the current temperature for your current location or home location, status bar on the main screen.
• Ability to save unlimited locations.
• Metric or English units, a choice between 12-hour or 24-hour display and a vertical or horizontal viewing.

Download AccuWeather Platinum and start getting without ever advertising for the most accurate and local weather forecast!




Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top