0
Angry Birds Go v1.7.0 Apk


Piggy Island›daki yokuş aşağı yarışa hoş geldiniz! O vurdumduymaz kuşları ve domuzları yolunuz üzerinde yıldırım hızıyla fırlattığınızda, sayısız dönüş yaptıklarında, taklalar attıklarında ve tüm bunlar bitirme çizgisine doğru heyecan verici bir yarışa dönüştüğünde hissedeceğiniz adrenalini düşünün! Ancak dikkatli olun! Tehlikeli yollara dikkat edin, sinsi rakipleriniz pistte sizi takip edecek ve yarışın liderini arkada bırakmak için özel güçlerini kullanacaklardır. Artı yolculuğunuzu bir üst seviyeye çıkartarak sabun kutusu arabasından süper arabaya geçebilirsiniz! Tamam...Hazır…Angry Birds Go!
İLK 3D ANGRY BIRDS DÜNYASI! Kuşları ve domuzları her açıdan görün ve Piggy Island›ın bu zengin ve renkli 3D dünyasının canlandığına tanık olun!

KUŞLAR VEYA DOMUZLAR OLARAK YARIŞIN! Direksiyona geçin ve Red, Chuck, Terence, Stella, King Pig, Moustache Pig ve birçok diğer favoriniz olarak yarışın!

PİSTLERİN EFENDİSİ OLUN! Çok sayıda yarış pisti, akrobasi yolları, hava pistleri ve pist dışı yarışlar – bunları her biri önünüze büyük ve beklenmedik zorluklar çıkartacak!

MUHTEŞEM ÖZEL GÜÇLER! Rakiplerinizi yoldan atın ve her bir karaktere özel benzersiz güçler sayesinde kazanan konumunu ele geçirin!

ÇOK SAYIDA OYUN MODU! Becerilerinizi çok eğlenceli ve şaşırtıcı oyun modlarıyla deneyin: Race, Time Boom, Fruit Splat, Champion Chase ve Mega Match!

YOLCULUĞUNUZU BİR ÜST SEVİYEYE ÇIKARTIN! Ev yapımı bir sabun kutusu arabadan süper bir uçan arabaya geçin, tonlarca kart ve bir üst seviyeye geçmenin muhteşem yolları – kazanmak ve satın alınmak üzere sizi bekliyor!

ÇOK DAHA FAZLASI SİZİ BEKLİYOR! Yarış daha yeni başladı – karşınıza daha birçok eğlenceli şey çıkacak!

TELEPODS! Oynamanın çığır açan yepyeni bir yolu! Angry Birds Go›nuzu yerleştirerek en sevdiğiniz karakterleri yarışa ışınlayın! TELEPODS* figürleri cihazınızın kamerasında!

~~~ToonsTV BAŞLAMAYA HAZIR! Çok popüler Angry Birds Toons çizgi serileri ve daha birçok üst düzey kalitedeki videonun evi!


*Erilişilebilirlik ülkeden ülkeye değişmektedir. Angry Birds Go! Telepods ayrı ayrı satılmaktadır ve belli başlı mobil cihazlarla uyumludur. Desteklenen cihazların tam listesini Hasbro›dan görebilirsiniz: www.hasbro.com/angrybirds/


Bu başvuru internet bağlantısı gerektirebilir ve buna bağlı olarak veri transferi ücretlerine tabi olabilir. İlk indirmeden sonra ek içerikler indirilir ve bu ek veri transferi ücretlerine yol açabilir.

Bu oyun seçilen ortaklar tarafından ödenen ticari içerikler içermektedir.
Piggy Island> Welcome to the race in downhill! He jumped with lightning speed you on your way stolid birds and pigs, they made numerous turns, somersaults and they took all the adrenaline you feel when thinking of them right into a race to the finish line exciting! But be careful! Beware of dangerous roads, runways are insidious opponent will follow you and will use his special powers to leave behind the race leader. Plus the soap box car journey you can go to the next level by removing the super car! Okay ... Ready ... Angry Birds Go!
WORLD FIRST 3D ANGRY BIRDS! See the birds and pigs from every angle and Piggy Island> s witnessed the revival of this rich and colorful 3D world!

BIRDS OR PIGS AS A RACE! Steering switch and Red, Chuck, Terence, Stella, King Pig, Moustache Pig and many other races as your favorite!

MAKE TRACKS The LORD! Numerous racetrack, acrobatics roads, airstrips and off-piste races - each of them will bring a great and unexpected challenges in front of you!

SPECIAL FORCES WITH STUNNING! Take the way your opponents and capture the winning position thanks to unique special powers for each character!

MANY GAME MODE! Try your skills with fun and surprising game modes: Race, Time Boom, Fruit Splat, Champion Chase and Mega Match!

REMOVE THE UPPER LEVEL ONE of your trip! Homemade proceed to a super flying car from a soap box car, tons of cards and spectacular ways to pass to the next level - to win and waiting for you to buy!

MUCH MORE WAITING FOR YOU! Race has just begun - against your will be something much more fun!

TELEPODS! a groundbreaking new way of playing! Angry Birds Go!> Your CTR racing your favorite character by placing the Beam! TELEPODS * figures on your device's camera!

~~~ Toonstv READY TO START! Very popular Angry Birds Toons line series and many more top quality house in the video!


* Erilişilebilirlik varies from country to country. Angry Birds Go! Telepods are sold separately and are compatible with major mobile devices. You can see the full list of supported devices Hasbro> From: www.hasbro.com/angrybirds/


This application may require internet connectivity and data transfer fees may be subject to accordingly. After the initial download additional content is downloaded and this may lead to additional data transfer fees.

This game includes paid commercial content selected by the partners.




Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top