0
Feed Me Oil 2 v1.1.3 Apk


Yem Me Petrol 2 gerçeküstü yaşam dünyalarının şaşkın çeneleri içine Kanal yağı, çığır açan ve tarz tanımlayan Yem Me Oil devamı.
SİZİN ORTALAMA daha yağmurluk
Yeni ve geliştirilmiş fizik kullanan zihin bükme mekanik tasarımlar bir dizi etrafında şeyler galon Kılavuzu. Yağ her düzeyde etrafında ve hava, su yoluyla ve dört eğlence dolu bölümlerde buz boyunca gerçekçi hareket olarak izleyin.

KAYGAN DURUMLAR
Touch ve kusursuz bir çözüm oluşturmak için yel değirmenleri ve hayranları ile deneme etrafında yeni araçlar sürükleyin. Arkadaşlarınızla paylaşmak için üç yıldızlı derecelendirme kazanmak için mümkün olduğunca az araçları kullanmayı deneyin.

MEKANİK monstrosities
Beni besleyin Yağ 2 radikal yeni bir görsel stil ile elden olmuştur. Yeni mekanik görünüm tam anlamıyla daha önce hiç olmadığı gibi hayat her ilginç tasarım getiriyor!

Oyun Özellikleri:
• Dört bölüm zihin bükme bulmaca ile taşan
Rüzgar tepki Gerçekçi fizik •, su ve buz
• yel değirmenleri, fanlar ve daha fazlasını içeren eğlenceli araçları
• üç yıldız kazanmak için bulmaca çözmek için yeni yollar bulun
• Facebook arkadaşlarınızla yüksek derecelendirme paylaşın
• Yeni hediyeler kilidini her gün oyna

LÜTFEN DİKKAT: Bu oyun In-App Alımları zorunlu olmayan özellikleri. Bu özelliği kullanabilmek için istemiyorsanız In-App cihazınız ayarlarında Alımlar devre dışı bırakın.
Channel oil into the gaping jaws of surreal living worlds in Feed Me Oil 2, the sequel to the groundbreaking and genre-defining Feed Me Oil.
SLICKER THAN YOUR AVERAGE
Guide gallons of the stuff around a series of mind-bending mechanical designs using new and improved physics. Watch as the oil moves realistically around each level and through the air, water and along ice in four fun-filled chapters.

SLIPPERY SITUATIONS
Touch and drag new tools around to experiment with windmills and fans to create the perfect solution. Try using as few tools as possible to earn a three-star rating to share with your friends.

MECHANICAL MONSTROSITIES
Feed Me Oil 2 has been overhauled with a radical new visual style. A new mechanical look literally brings each quirky design to life like never before!

Game Features:
• Four chapters overflowing with mind-bending puzzles
• Realistic physics that react to wind, water, and ice
• Fun tools including windmills, fans and more
• Find new ways to solve puzzles to earn three stars
• Share your highest ratings with your friends on Facebook
• Play each day to unlock new gifts

PLEASE NOTE:
This game features non-compulsory In-App Purchases. If you do not wish to use this feature please disable In-App Purchases in your device settings.






Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top