0
Crowntakers v1.1.14 Apk



Karanlık günler yakın: Kralın kaçırılması bir zamanlar barış dolu olan toprakları karmaşaya sürükledi. Kral tarafından şahsen seçilmiş kişi olarak kralı kötü dükün elinden kurtarmak için macera dolu bir yolculuğa başlıyorsun.
Fakat kaybedecek zaman yok!

≈≈≈≈≈≈
Özellikler
≈≈≈≈≈≈

- Roguelike sıra tabanlı strateji oyunu altıgen bir savaş alanında RPG türü ile buluşuyor.
- Her oyunun başında dünya farklı ortamlar ve karşılaşmalarla yeniden oluşturuluyor;
- 4'ten fazla farklı ve değişen ortam
- Haydutların, vahşi yaşamın ve kötü şövalyelerin üstesinden gelmek için 9 farklı paralı asker kirala
- Okçu, sihirbaz, kaşif ve diğerlerinin benzersiz yeteneklerinden faydalan
- Kaynakları topla, müttefiklerinin seviyelerini yükselt ve güçlü ekipmanlar topla
- Alternatif sonlar

Zaman dolmadan kralı kurtaracak mısın?

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
Basın yorumları
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

„Crowntakers basitlik ve karmaşıklık arasında gerçekten harika bir denge kuruyor. Oynaması daha hafif roguelike oyunları kadar cezbedici, fakat aynı zamanda üzerinde kafa yorulacak daha fazla şey var.“


Shaun Musgrave, toucharcade, 4,5/5 yıldız

“Crowntakers sıra tabanlı strateji ve Roguelike türlerinin ağır bir kombinasyonudur. Yine de oldukça tatmin edici.”
Jennifer Allen, 148Apps, 4/5 yıldız

“Tek bir oyunu en fazla kaç kısaltmayla anlatabilirsiniz? Crowntakers bir PDL TBS RPG (yani, sıra tabanlı strateji savaşlarına sahip değişen bir ölüm labirenti rol yapma) oyunudur (…) ve Final Fantasy Tactics gibi oyunları seviyorsanız fazlasıyla eğleneceksiniz.”
Michelle Star, CNET

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
Kullanıcı Puanları
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

5/5 - Sıra tabanlı taktiksel ortaçağ rpg oyunlarını seviyorsanız bu oyunu mutlaka alın. Final Fantasy Tactics kadar hikaye derinliğine/uzunluğa sahip olmasa da, bu oyunun iDevices için oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum açıkçası. Ufak çarpışmalar normal modda bir günde kazanılabilir, zor modda ise oldukça zorlayıcı, yeniden oynamaya kesinlikle değer. Yalnızca bir defa 1. nesil mini'de çöktü.

5/5 - Paranızın karşılığını veriyor. İnce işlenmiş bir oyun, taktiksel savaşlar ve keşif yaparken verilmesi gereken zor kararlar var. Ayrıca oyunun iki farklı zorluk seviyesine ayarlanabilmesi büyük artı. Biri kesin ölümün olduğu roguelike türü, diğeri de kesin ölümün olmadığı ve istikrarlı olarak seviye atlanan RPG türüdür. Bu oyunu düşünüyorsanız, muhtemelen benim gibi bu oyundan siz de başından sonuna kadar keyif alacaksınız!

5/5 - Bu oyun çok daha fazla ilgiyi hak ediyor. Bir haftadır boş vakitlerimde hiç durmadan oynuyorum. Bazı yazılım hatalarına rağmen (ki geliştiriciler bunları düzeltmekte oldukça hızlılar) her oyun, bölgelerdeki rastgele konumlar, rastgele yağmalamalar ve farklı takımların oluşturulması özellikleri ile oldukça farklı bir his yaratıyor. İlk başta kolay değil, fakat ilerledikçe farklı stratejileri öğrendiğinizde daha keyifli hale geliyor. Bu oyunu kesinlikle tavsiye ediyorum!

5/5 - Bu oyunun büyük bir hayranıyım. Savaşlar çok taktiksel ve haritada gezinmek gerçekten çok kolay ve yeni yerler keşfetmek çok eğlenceli. Bu, rogue-like sevenler için iyi bir oyun. Çok yorucu değil, fakat normal modda hoş bir mücadele sunuyor (henüz geçemedim, ama umarım geçtikten sonra daha zor bir mod açılır).
Dark days close: land once full of peace abduction Kings dragged confusion. Personally chosen by the king as the king of person do you begin a quest to recover the full journey from the hands of the evil duke.
But there is no time to lose!

≈≈≈≈≈≈
Features
≈≈≈≈≈≈

- Roguelike turn-based strategy game with RPG genre meet in a hexagonal battlefields.
- The world different media at the beginning of each game and Rebuilding encounters;
- More than 4 different and changing environment
- Bandits of rents 9 different mercenaries to overcome the wildlife and evil knights
- Archers, wizards, explorers and others benefit from the unique capabilities
- Gather resources, raise and collect their allies strong equipment levels
- Alternative endings

Are you going to save the king from the time runs out?

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
Press reviews
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

"Crowntakers building a really great balance between simplicity and complexity. Playing lighter roguelike games so appealing, but at the same time there are more things to be tired on the head. "


Shaun Musgrave, TouchArcade, 4.5 / 5 stars

"A combination of heavy and Roguelike Crowntakers turn-based strategy genre. Still quite satisfactory. "
Jennifer Allen, 148Apps, 4/5 stars

"One game can tell by shortening the maximum number? TBS RPG Crowntakers a PDL (ie, turn-based strategy role-changing maze of death with war) game (...) and if you like games like Final Fantasy Tactics you'll have fun too. "
Michelle Starr, CNET

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
User Ratings
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

5/5 - If you like turn-based tactical RPG games, this game is sure to be medieval. Final Fantasy Tactics as story depth / length has not, frankly, I think this game is very successful for iDevices. Small collisions can be won in a day in normal mode, hard mode is quite challenging, definitely worth playing again. Only once crashed mini 1st generation.

5/5 - it gives great value for money. Thin finished a game, there are difficult decisions to be made when making tactical battles and discoveries. Also big plus for the game is set to be two different difficulty levels. One is the roguelike genre certain death, while the other is the RPG genre and stable level as well be skipped in certain death. If you think this game, so you'll probably enjoy this game from start to finish as you like me!

5/5 - This game deserves more attention. In my spare time I play endlessly in a week. Despite some bug (which the developers are pretty quick to fix them) every game, random locations in the region, random looting and creates quite a different feel with features and creating different teams. Not easy at first, but when you learn different strategies are becoming progressively more enjoyable. I would definitely recommend this game!

5/5 - a big fan of this game. Wars are very tactical and it's really easy and fun to discover new places to navigate on the map. This is a good game for rogue-like lovers. It's not too strenuous, but offers a nice fight in normal mode (not pass yet, but opens a harder mode after hopefully).




Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top