0
Fast Pro for Facebook v2.9.3 Apk


This is the ad free version to support our team!
Fast, Facebook© hesabınızı yönetmenizi sağlayan yeni ve ücretsiz bir uygulamadır! Fast, düşük özellikli cihazlarda hızlı ve mükemmel bir deneyim yaşatma fikrinden doğmuştur!
Fast, ayrıca bir sosyal okuyucudur, listenizi düzenleyebilir ve favori bloglarınızdan veya gazetelerinizden tüm içeriği okuyabilir ve paylaşabilirsiniz.

Reklamsız ücretli sürüm: http://goo.gl/8wLKr

Fast Uygulamasının Özel Yetenekleri:
Sayfalar ve arkadaş listeleri oluşturmak için bir haber okuyucu gibi Fast uygulamasını kullanın
Bildirimleri okuyun ve etkinlikleri yönetin
YouTube© ve Facebook© videolarını direkt olarak uygulama içerisinden görüntüleyin
Geniş kullanıcı arayüzü optimizasyonu
Meraklılara karşı isteğe bağlı güvenlik pini
İsteğe bağlı Push bildirim eklentisi (Google Play'den yüklenir)
Ana özellikleri:
Facebook© haber beslemelerine erişin
Yorumlar gönderin, paylaşın ve beğenin
Sohbet edin ve özel mesajlarınızı yönetin
Arkadaşlarınızı, kişileri, sayfaları kısacası her şeyi arayın
Durum güncelleyin, fotoğraf ve videolar yükleyin
Grup ve Sayfalara erişin
Birden fazla hesap ekleyin
Facebook© fotoğraflarını indirin
Widget ve hızlı bağlantılar
Birçok güncellemeden sonra, düşük batarya ve bant genişliği tüketimi ve benzersiz bir kullanıcı arayüzü ile bir Facebook© istemcisi haline gelmiştir. Uygulama istediğiniz zaman aktif olur ve çok küçüktür: Sadece 2 megabayt! Hiçbir gizli servis ve rahatsız edici bildirimler yoktur, ayrıca SD kartınızı da taşınabiliyor!
Fast uygulaması, Facebook© üzerinde çalışmak için izinler ister. Tüm özellikleri kabul ederseniz, düzgün çalışır. Aksi halde Fast uygulamasının yeteneklerini %100 kullanamazsınız!
Sosyal sayfalarımızı inceleyin:
Google+: https://plus.google.com/u/1/communities/107722937388746873247
Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/fast4android
Twitter: @FastFacebook_

Lütfen bize geri bildirimde bulunun. Lütfen 1 yıldız içeren yorumlarda bulunmayın, biz sizi desteklemek için buradayız! Düşünceleriniz bizim için önemlidir. Unutmayın, bu ücretsiz bir uygulamadır!

*Benzersiz bir Facebook deneyimi. Kesinlikle pişman olmayacaksınız - Android Noktası
http://androidnoktasi.com/831/oneriyorum-fast-pro-for-facebook/
This is the ad free version to support our team!
Fast is a new and free application that allows you to manage your Facebook © account! Fast, low-enabled device quickly and keep alive the idea was born from an excellent experience!
Fast is also a social reader, you can edit your list and you can read all your content from your favorite blogs or newspaper and you can share it.

Ad-free paid version: http://goo.gl/8wlk

Special Ability of Fast Application:
Use the Fast as a news reader applications to create pages and friends lists
Read notifications and manage events
© YouTube and Facebook video display in direct applications ©
Large user interface optimization
optional safety pin against prying
Optional push notifications plugin (installed from Google Play)
Main features:
© access to the Facebook news feed
Send comments, share and taste
Manage your chat and private messages
Friends, people, pages, search anything short
Update status, upload photos and videos
Access Group and Page
Add multiple accounts
Download Facebook photos ©
Widget and quick links
After several updates, low battery and bandwidth consumption, and a unique user interface has become a Facebook © client. Applications will be activated at any time and is very small: only 2 megabytes! No secret service and there are no annoying notifications can also be carried in your SD card!
Fast application asks for permission to work on Facebook ©. If you accept all features are working properly. Otherwise, you can not use 100% of the fast implementation capabilities!
See our social pages:
Google+: https://plus.google.com/u/1/communities/107722937388746873247
Facebook Page: https://www.facebook.com/fast4android
Twitter: @fastfacebook_

Please give us feedback. Please do not make comments containing 1 star, we are here to support you! Your opinion is important to us. Remember, this is a free application!

* A unique Facebook experience. You will definitely not regret it - Android Point
http://androidnoktasi.com/831/oneriyorum-fast-pro-for-facebook/
images



Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top