0
Color Splash Effect Pro v1.7.9 Apk



Renk özel bir şey ... Fotoğraflarınızı sanatsal ve canlı yapmak bir şeydir. Siyah ve beyaz görüntüler çok kendi benzersiz şekilde özeldir. Peki ... neden bir görüntü içine hem de birleştirmek değil andnow yapabilirsiniz; Renk Splash Etkisi.

Fotoğraftaki daha önemli şeyler için daha fazla dikkat getirmek ve hatta sıkıcı fotoğrafları yapmak - ilginç. Sonra Renk Splash Etkisi size istediğiniz yerde renk eklemek için özgürlük verir - uygulama hala renk bilgilerini korurken, siyah ve beyaz görüntü içine fotoğraf dönüştürür. Ya siyah ve beyaz orijinal rengini ya da 'paint' görüntü kullanarak boyamak ... ya da sadece fotoğraflarınız üzerinde daha fazla kontrol için akla gelebilecek hemen hemen her renk ile boyayın. Herhangi bir fotoğrafa renk bir dokunuş eklemek veya alternatif: görüntünüze 37 bağbozumu etkileri birini uygulayabilirsiniz. Yeni oluşturulmasını tamamlamak için zaman yok mu? Facebook doğrudan fotoğraf albümü için düzenlenmiş fotoğraf dışa veya paylaştığınızda veya uygun hiçbir sorun, daha ileri düzenleme için birden fazla seans kaydedin.

Renk Splash Etkisi bu uygulaması ile size eklemek / kaldırmak için ne tam yaratıcı kontrol olsun, her türlü donuk fotoğraf sanatının göz alıcı, canlı ve güzel bir parça yapabilirsiniz. Hassas detay eklemek ve ihtiyaçlarınıza uygun şekilde fırça boyutunu değiştirmek için görüntüyü yakınlaştırmak.
Bir sanat eseri yaratmak ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz, bu uygulama herkes için harika bir amatör fotoğraf ya da yanlısı bir sadece kendi fotoğrafları ile biraz eğlenmek için arıyor!

Tüm Renk Splash Etkisi - bir sanatçı olmak ve arkadaşlarınızı şaşırtmak
               kırpma aracı
               Fotoğraflar metin ekleme
33 ilginç ve tüm yeni efektler
               24 çerçeveleri ve sınırları
               18 özel kaplaması ışık efektleri
               12 dokular
Daha sonra düzenleme için birden fazla dosya kaydetmek
4 farklı fırçalar: Sert ya da yumuşak kenarlı ve Opak veya Şeffaf
Tam Ekran Modu: istenmeyen araç çubukları gizle
Zoom Pinch
Birçok sınırlar ve çerçeveler bitmiş kreasyonlar eklemek için
Tablet kullanıcı dostu arayüzü (Nexus dahil 7)
Fotoğrafın renkleri düzenleme
Yapılan değişiklikleri herhangi bir sayıda geri al
Facebook İhracat fotoğraflar ya da fotoğraf albümü
         Twitter Fotoğrafları Aktar
Vignette filtreleri yaratılmasına uygulamak için

Neden Renk Splash Etkisi diğer uygulamalar üzerinde olumlu bir seçimdir:

Yüksek Çözünürlük ihracat (görüntülerin dışarı en olsun)
Portre ve Peyzaj desteği
33 ilginç ve tüm yeni efektler
               24 çerçeveleri ve sınırları
               18 özel kaplaması ışık efektleri
               12 dokular
         28 yeni yazı tipleri
         kırpma
sıcaklık ayarı
kontrast ayarı
parlaklık ayarı
Tablet Optimizasyon
Gerçekçi renk değiştirme
         Twitter İhracat fotoğraflar
         Instagram Paylaş fotoğrafları
Color is something special ... something to make your photos artistic and vibrant. Black and white images are special in their own unique way too. So ... why you can not combine both into one image andnow; Color Splash Effect.

bring more attention to more important things to do in the photos, and even boring photos - interesting. Then Color Splash Effect gives you the freedom to add color where you want it - while still maintaining color information application converts your photo into black and white image. Or black and white original color or 'paint' the image using paint ... or simply paint with virtually every color imaginable for even more control over your photos. To add a touch of color to any photo or alternatively you can apply one of 37 vintage effects to your image. Do not have time to complete the new creation? Facebook photo albums directly arranged for outside or when you share photos or appropriate for any problem, save multiple sessions for further editing.

Color Splash Effect With this app you to add / remove what you get full creative control, eye-catching photography of any kind of dull, and you can live in a nice part. Precise detail and needs to add properly to zoom the image to change the brush size.
create a work of art and share them with friends, an amateur photography or a pro just a great application for anyone that is looking to have some fun with their photos!

Full Color Splash Effect - being an artist and amaze your friends
               crop tool
               Photos add text
33 interesting and all new effects
               24 frames and borders
               18 special overlay light effects
               12 textures
Then save multiple files for editing
4 different brushes: hard or soft edges and opaque or transparent
Full Screen Mode: Hide unwanted toolbars
Pinch Zoom
Many borders and frames to add finished creations
Tablet user-friendly interface (including the Nexus 7)
The colors in the photo editing
Undo any number of changes made
Facebook export photos or a photo album
         Import Twitter Photo
vignette filter to apply to the creation

Cause Effect Color Splash is a positive selection on other applications:

High Resolution export (get the most out of the images)
Portrait and Landscape support
33 interesting and all new effects
               24 frames and borders
               18 special overlay light effects
               12 textures
         28 new fonts
         clipping
temperature adjustment
contrast adjustment
brightness adjustment
Tablet Optimization
Realistic color change
         Twitter Export photos
         Share Instagram photos





Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top