0

Tetracorp şirkete karşı bir savaşa kahraman grubunuzu Kurşun. Savaş kendi stratejinizi oluşturun ve her taraftan düşman saldırı. büyük bir cephanelik ziyaret ve güçlü silah kullanmak ve benzersiz becerileri ile asker yukarı seviyeye. Mobil ve tablet için en iyi shooter oyunu Sınırsız eylem. Eğer meydan kabul ediyor musunuz?
Eğer insan ırkı ihtiyacı kahraman mı?


KAPAK YANGIN ÖZELLİKLERİ

- Kesin savaşın yeni bir deneyim. seni öldürmek için istekli mermi, makineli tüfek ve düşman orduları dolu bu Kapak Fire bölüm direnç katılın. Silahını al ve gerçek bir savaş kahramanı gibi bu devrime önderlik!

- Sana bir EŞSİZ sürükleyici DUYUM getiriyor Pioneer kontrol eder. tetiğe doğrudan parmağınızı bağlayın. BASIN ve ÇEKİM!

- Parçacıkların ve grapeshot tam detaylı sahneleri ile HD grafik. Yok edilebilir ortamlar. Her oyuncu ile etkileşim.

Bir ORİJİNAL ve sürükleyici sinemasal bir gerçek usta asker teşekkür gibi Çekilin. NON STOP EYLEM ile hummalı ve dinamik macera kendinizi hazırlamak. çekim bitmiyor.

farklı açılardan savaşı yüze bile. GERÇEK ZAMANLI içinde paralı arasında Alternatif, bu tehdidi sona erdirmek için mükemmel kombinasyonu bulmak.

- BÜYÜK gerçek yakalar tabanlı SİLAHLANMAYA Tedarik kendinizi. Sadık mekaniği ve her silahın karakteristik sesler. Sen shooter oyunları böyle bir şey görmemiştim.

kendilerine özgü becerileri ile AVENGERS kadrosuna kadar -Set. ... Korsanı, keskin nişancı, yıkım adam yeni EPIC karakterleri açın: çeşitli roller seçin. Hiç savaş bir şişme dinozor gördünüz mü?


TETRACORP megacorporation, köyler bastırmak gezegen üzerinde çeşitli alanlarda işgal kaynaklarına devralarak ve her iletişim kontrol ediyor. Yeni bir direnç doğdu ve bu tehdidi ortadan kaldırmak için zamanı gelmiştir.

çağrı duyun. paralı Ekibinizi ayarlayın. savaş, yeryüzü şimdiye kadar gördüğü en büyük savaş başlangıcı için yolculuk başlar. Yakında, Tetracorp içinde araştırmalar basit totalitarizmin daha ileri gider gerçekleştirecek. yeni bir malzeme keşfi, eleman 115, insanlığın kaderini karar verebilir ve yanlış ellerde düşemez.

Kapak Fire bu potansiyel soykırımı ayarlanmış sona sorumlu kahramanı olacaktır. sieged şehirler, gerillalar tarafından alınan soğuk çöller ve alanları ile Avengers ekibinizi Kurşun ve mobil en büyük grafik ve silahlandırma açılımı mevcut olan savaş oyunu düşman çeşitli tür yenilgi.

Nihai savaş deneyimi. tamamen sürükleyici bir his yaratmak için tasarlanmış Tamamen sezgisel kontroller. Kapağı al amacı, basın ve bu tehlikeyi ortadan kaldırmak.

isyanın lideri olarak, düşman corp kaba ordu karşı karşıya gelecek: implacable elit askerler, ölümcül özel birimler, delinmez kalkanlar ile mekanik deneyler ... durumun kontrol altına alın gerçek bir savaş makinesi olarak çatışma ile anlaşma. Bu isyanın efsane haline.


- Müfreze patronları ile 60'dan fazla misyonlar ve zorlu hesaplaşmaya orijinal "Kapak Fire" çizgi dayalı hikaye modu, Emme. Tetracorp belasıyla ortadan kaldırılması ve bir ayaklanma yol açar. olasılıklar yüzlerce ve oyun saatleri ile birçok bölümler.

- Basit ve sezgisel kontroller. eylem kolaylıkla kendinizi. atıcı oyunları ortamında benzersiz yepyeni bir deneyim hissediyorum. tetiği çek, ekran basın!

- Ekibinizin her üyesi becerilerini geliştirin. onları daha hızlı, daha güçlü, daha ölümcül hale, onların yeteneklerini artırmak. En iyi silah ve vites ile donatmak. y zaferi onları kurşun kahraman kadrosu Level up.


videoda bir göz atın. Sınırsız atıcı eylem! https://youtu.be/7JUGGPCdTQ8


Bu kanlı savaşta tüm düşmanları yok etmek mümkün olacak mı? Ardından, vardır. Takımına hoş geldiniz. Direniş hoş geldiniz. Yangın Kapak hoş geldiniz.


BİZİ ZİYARET ET:

https://www.facebook.com/CoverFireGame/
http://generagames.com

Are you the hero the human race needs?

COVER FIRE FEATURES

- The new experience of definitive battle. Join the resistance in this Cover Fire episode full of bullets, machine guns and enemy armies eager to kill you. Take your weapon and lead this revolution like a real war hero!

- Pioneer controls that brings you a UNIQUE immersive SENSATION. Connect directly your finger to the trigger. PRESS and SHOOT!

- HD graphics with detailed scenes, full of particles and grapeshot. DESTRUCTIBLE ENVIRONMENTS. Everything interact with the player.

-Move like a real veteran soldier thanks to an ORIGINAL and immersive cinematic. Engross yourself in a frenetic and dynamic adventure with NON STOP ACTION. Don’t stop shooting.

-Face the battle from different perspectives. Alternate among your mercenaries in REAL-TIME, find the ultimate combination to end this menace.

- Supply yourself with a HUGE real-captures-based ARMAMENT. Faithful mechanics and characteristic sounds of each gun. You have never seen something like this in shooter games.

-Set up your AVENGERS squad with their unique skills. Choose diverse roles: hacker, sniper, demolition man... Unlock new EPIC characters. Have you ever seen an inflatable dinosaur on the battlefield?

The TETRACORP megacorporation is occupying several areas over the planet suppressing the villages, taking over their resources, and controlling every single communication. A new resistance has born and it’s time to eradicate this menace.

Hear the calling. Set your team of mercenaries. Start the journey to battle, prelude of the biggest war the earth has ever seen so far. Soon, you will realize that the investigations in Tetracorp goes further than simple totalitarianism. The discovery of a new material, the element 115, it can decide the fate of the mankind and it can not fall in the wrong hands.

In Cover Fire you will be the hero in charge of set an end to this potential holocaust. Lead your squad of avengers through sieged cities, inhospitable deserts and fields taken by guerrillas, and defeat diverse kind of enemies in the war game with the biggest graphic and armament unfolding available on mobile.

The ultimate war experience. Totally intuitive controls designed to create an entirely immersive sensation. Take cover, aim, press and eliminate this hazard.

As the leader of the rebellion, you will face the rough army of the enemy corp: Implacable elite soldiers, lethal special units, mechanical experiments with impenetrable shields… Take the control of the situation, deal with the conflict as a real war machine. Become the legend of this rebellion.

- Absorbing story mode based on the original “Cover Fire” comic, with more than 60 missions and challenging showdown with the platoon bosses. Eradicate the menace of Tetracorp and lead an uprising. Many chapters with hundreds of possibilities and hours of gameplay.

- Simple and intuitive controls. Immerse yourself easily in the action. Feel an entirely new experience unique in the shooter games environment. Press the screen, pull the trigger!

- Upgrade the skills of every member of your team. Increase their abilities, make them faster, stronger, more lethal. Equip them with the best guns and gears. Level up your hero squad y lead them to victory.

Take a look on the video. Limitless shooter action! https://youtu.be/7JUGGPCdTQ8

Will you be able to annihilate all the enemies in this bloody battle? Then, you are in. Welcome to the Team. Welcome to the Resistance. Welcome to Cover Fire.

VISIT US:

https://www.facebook.com/CoverFireGame/
http://generagames.com

Hacks:
1.) Gold*
2.) Cash*
3.) Energy*
4.) VIP LVL 5

*Unlimited

This app has no advertisements



Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top