0

Canavarlar arkadaşlar ve aile için bu mükemmel free-to-play oyun bizi bir araya getirecek. etrafında Pinballs gibi takım yukarı ve sapan canavarlar. eğlenceli kargaşa ve unutulmaz anılar için yerel olarak üç başkaları ile oynayın. Bir usta olmak ve 1000 benzersiz ve güçlü canavarlar üzerinde toplamak - Çevresinde en iyi Forvet olarak iddia esnetme!
Canavar Strike bazı oyun öğeleri satın alınabilir rağmen, indirmek ve oynamak için tamamen ücretsizdir. görevler tamamlayarak güçlü canavarlar birçok olsun. Cihazınızın ayarlarından uygulama içi satın alma kapatarak ödemeleri devre dışı bırakabilirsiniz.

ÖZELLİKLER
○ dört oyuncu co-op delilik için üç diğer arkadaşları ile yerel oyna
○ güçlü düşmanları yok etmek için işbirliği
○ Fling canavarlar ve epik zarar anlaşma
○ büyük tarak diğer canavar haline Bump
○ benzersiz grev çekimleri ile gelgit çevirin
○ Temizle tehlikeleri tam araştırıyor
○ toplayın ve canavarlar sürekli büyüyen kadrosunda yükseltmek
○ kilidini ve kahramanlık göstermek için başlıklarında ayarlamak
○ senin oyun istatistikleri takip edin

OYUNCU YORUMLAR
"Onlarla ödülleri arkadaşları ile oynamak ve kazanmak bu oyun için en iyi yönü ..."
"Bu uygulama ... şimdiye kadar oluşturulmuş benim favori app gereğidir"
"Indirmek gerekir! Co-op oyun modu seviyorum!"
DESTEK
sorun mu yaşıyorsunuz, Forvet? http://us.monster-strike.com/support/?from=web ziyaret ve destek ekibimize bir soruşturma gönderin.
SOSYAL MEDYA
konuşma Katıl:
Facebook - https://www.facebook.com/monsterstrike.us
Youtube - https://www.youtube.com/user/monsterstrikeus
Twitter - https://twitter.com/MStrikeOfficial

ÖNERİLEN CİHAZLAR
Biz daha sonra Android 4.0 veya cihazları tavsiye (bazı cihazlar hariç.) Biz önerilmeyen cihazlarda kullanmak üzere ilgili destek ya da tazminat sunamıyoruz.

Slingshot monsters and watch as they bounce around like pinballs, destroying enemies in their wake. Play with up to three other friends in this co-op action RPG. Become a master and collect over 1,000 unique and powerful monsters — staking your claim as the best Striker around!
Monster Strike is completely free to download and play, though some in-game items can be bought. Get many of the strongest monsters by completing quests. You can disable payments by turning off in-app purchases through your device's settings.
FEATURES
○ Play with up to three other friends for four player co-op madness
○ Fling monsters and deal epic damage
○ Bump into other monsters for major combos
○ Turn the tide with unique strike shots
○ Clear quests full of obstacles and enemies
○ Collect and raise an ever-growing roster of monsters
○ Unlock and set Titles to show your prowess
○ Keep track of your play stats
PLAYER REVIEWS
"Playing with friends and earning rewards with them is the best aspect to this game..."
"This app is by far my favorite app ever created..."
"Must download! Love the co-op play mode!"

WHAT'S NEW

Changes in Version 7.0.0
-Fixed bugs

What’s In The MOD:
God Mode
Strike Shots Always Available

This app has banner advertisements



Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top