0

Düşmanlar vs Bros!
her fırsatta, Teenage Mutant Ninja Turtles yapmak için kötü bir derebeyi nedir Boyut X içine Dünya'yı terraform Kraang Prime'ın planlarını bertaraf var? Ultra mutantların bir ordu oluşturmak için, bir hain yeni düzeni yumurtadan! Ninja Turtles dahil - - Her yerde, Kraang mutantlar kaçırılan onların DNA!

kardeşleri bir Kraang Boyut X portal üzerinden çekti sayesinde çok geç olmadan, Leonardo hem Ninja Turtles 'müttefikleri ve düşmanları işe gerekir.

senin kabukları asmak!

ORİJİNAL NINJAS: All-Yeni Orijinal hikaye ile Kaplumbağalar evreni keşfedin. Shredder, Kraang ve daha fazlası - patronların baddest almaya 7 bölüm ve 70 etap üzerinden Battle yolunuzu!
SAYGI SHELL: sınırlı bir süre için, oyun ve bu yaz blockbuster, Teenage Mutant Ninja Turtles dayalı bir all-yeni bir bölüm karşılaşırsınız: Gölgeler Out! onların keşif görevi ters gittiğinde, Kaplumbağalar Ayak Klan ve favori kötü çocuklar Bebop ve Rocksteady almak gerekir! kazanmak ve bu özel karakterleri toplamak için mücadele!
KAPLUMBAĞA GÜCÜ: onun kardeşleri ve diğer mutantlar kurtarmak için Kraang orduya alır gibi Leonardo yardımcı olur. En sevdiğiniz TMNT karakterleri ile 5-on 5 savaşta Leonardo yanında oynayın.
MUTANT MAYHEM: toplayın ve 30 TMNT karakter üzerinden seviye yukarı! onların süper tatlı hamle öğrenmek ve kaplumbağa-Rrific bir takım yaratmak için onları eğitmek! Dondurma Kitty için dondurucu paketi unutmayın!
İMHA UYARI: İlk defa, bir ninja kaplumbağa arkadaş olarak Kraang ... or Foe mücadele! Toplayın ve Tiger Claw, Rocksteady, Bebop, ve daha fazlası gibi oyna. Stratejik ekipleri oluşturma ve Kraang almak!
GIDA MÜCADELE: ekibinizin geliştirmek için günlük ödüller ve kart paketlerini toplayın!
BİZ BU TOWN RUN: Ninja Turtles 'favori yerlerde Kraang Mücadelenin televizyon programından, Boyut X, kanalizasyon ve klasik New York çatıları da dahil olmak üzere!

Beyler, dünyayı kurtarmak edelim!

-

Teenage Mutant Ninja Turtles: Efsaneleri (toplu veriler dahil olmak üzere), kişisel olmayan kullanıcı verilerini toplayan ve 3. parti sosyal medya uygulamaları ile bağlanır.

Teenage Mutant Ninja Turtles unutmayın: Efsaneleri oynamak için tamamen ücretsiz ancak gerçek para ile satın almak için bazı oyun öğeleri sunuyor. Bu özelliği kullanmamayı tercih ederseniz, cihazınızın ayarlarından uygulama içi satın alma devre dışı bırakabilirsiniz.

AB, Teenage Mutant Ninja Turtles ikamet eden kullanıcılar için: Bu uygulama cihazınızda tüm kullanıcılar için kalıcı tanımlayıcıları gibi kullanımı için izin teşkil Legends oyunu yönetimi amacıyla ve kurulum için kalıcı tanımlayıcıları kullanımını içerebilir.

With his brothers pulled through a Kraang Dimension X portal, Leonardo must recruit the Ninja Turtles’ allies and foes alike before it’s too late.

Hang on to your shells!

ORIGINAL NINJAS: Explore the Turtles universe with an All-New Original story. Battle your way through 7 chapters and over 70 stages to take on the baddest of bosses – Shredder, Kraang and more!
RESPECT THE SHELL: For a limited-time, play and experience an all-new chapter based on this summer’s blockbuster, Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows! When their recon mission goes awry, the Turtles must take on the Foot Clan and favourite bad boys Bebop and Rocksteady! Fight to win and collect these exclusive characters!
TURTLE POWER: Help Leonardo as he takes on the Kraang army to save his brothers and fellow mutants. Play alongside Leonardo in a 5-on- 5 battle with your favorite TMNT characters.
MUTANT MAYHEM: Collect and level up over 30 TMNT characters! Train them to learn their super sweet moves and build your Turtle-rrific team! Don’t forget to pack your freezer for Ice Cream Kitty!
SHRED ALERT: For the very first time, fight the Kraang as a Ninja Turtle friend… or FOE! Collect and play as Tiger Claw, Rocksteady, Bebop, and more. Create strategic teams and take on the Kraang!
FOOD FIGHT: Collect daily prizes and card packs to enhance your team!
WE RUN THIS TOWN: Fight against the Kraang in the Ninja Turtles’ favorite locations from the TV show, including Dimension X, the sewers and the classic New York City rooftops!

Gentlemen, let’s save the world!

What's new
- Introducing the ultimate crime-fighting Ninjas! Collect and play as the Original Ninja Turtles and the Classic '80s Turtles!
- Take your best team on their most important adventure yet! Can you make it to the Technodrone and beat the Kraang to win prizes?
- Earn Loyalty points nearly everywhere in-game to get Limited and Exclusive card packs and offers in the Item Store. Become a Subscriber to earn double the points and more!
- Battle in tournaments for brand new characters!

This app has no advertisements



Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top