0

Pro


Codek
Tegra2:



AC3


BU, MX PLAYER'IN REKLAM İÇERMEYEN SÜRÜMÜDÜR.
Gelişmiş donanım hızlandırma ve altyazı desteği ile güçlü bir video oynatıcı.


a) DONANIM KOD ÇÖZME - Yeni donanım kod çözücü ile daha fazla video donanım hızlandırmadan faydalanabilir.

b) ÇOK ÇEKİRDEKLİ KOD ÇÖZME - MX Player, Android için ilk çok çekirdekli kod çözme gerçekleştiren video oynatıcıdır. Çift çekirdekli cihazlarda yapılan test sonuçlarına göre, tek çekirdekli cihazlardan %70 daha fazla performans görülmüştür.

c) ÇİMDİKLE YAKINLAŞTIRMA,YAKINLAŞTIRMA VE SAĞ-SOL YAPMA - Ekranda basit çimdik hareketi ve sürükleme ile kolayca yakınlaştırma-uzaklaştırma yapılabilir. Ayrıca yakınlaştırma ve sağa sola çevirme seçenekleri de mevcuttur.

d) ALTYAZI HAREKETLERİ - Bir sonraki/önceki metne gitmek için ileri/geri kaydırma, Metni yukarı ve aşağı taşımak için yukarı/aşağı, Metin boyutunu değiştirmek için yakınlaştırma/uzaklaştırma.

e) ÇOCUK KİLİDİ - Çocuklarınızın arama yapmalarından veya başka uygulamalara dokunmalarından korkmadan eğlenmelerini sağlayın. (eklenti gerekli)


Altyazı Biçimleri:

- DVD, DVB, SSA/ASS Altyazı Parçaları.
- SubStation Alpha(.ssa/.ass) tam stil ile.
- SAMI(.smi) ruby etiketi desteği ile.
- SubRip(.srt)
- MicroDVD(.sub)
- VobSub(.sub/.idx)
- SubViewer2.0(.sub)
- MPL2(.mpl)
- TMPlayer(.txt)
- Teletext
- PJS(.pjs)
- WebVTT(.vtt)

******
Eğer Google Play'den satın alamıyorsanız, lütfen ana sayfamızı ziyaret edin. Daha fazla ödeme yöntemini destekliyoruz. (https://sites.google.com/site/mxvpen/buy)
******
"Diğer uygulamaların üzerinde görüntüleme" izni hakkında: Bu izin, video oynatma ekranında giriş engelleme etkinleştirildiğinde sistem tuşlarını engellemek için gereklidir.
"Bluetooth cihazları ile eşleştirme" izni hakkında: Bu izin, Bluetooth kulaklık bağlıyken AV eşitlemesini geliştirmek için gereklidir.
"Kilit ekranını devre dışı bırak" izni hakkında: Bu izin, Çocuk kilidi modu kullanıldığında geçici olarak ekran kilidini kaldırmak için gereklidir. Yine de, güvenli ekran kilidi devre dışı olmayacaktır.
"Kontrol titreşimi" ile alakalı, "Telefonun uykuya geçmesini önleyen" izinler: Bu izinler, bazı cihazlarda medya oynatmak için gereklidir.

MX Player - The best way to enjoy your movies.

a) HARDWARE ACCELERATION - Hardware acceleration can be applied to more videos with the help of new H/W decoder.
B) MULTI-CORE DECODING - MX Player is the first Android video player which supports multi-core decoding. Test result proved that dual-core device’s performance is up to 70% better than single-core devices.
c) PINCH TO ZOOM, ZOOM AND PAN - Easily zoom in and out by pinching and swiping across the screen. Zoom and Pan is also available by option.
d) SUBTITLE GESTURES - Scroll forward/backward to move to next/previous text, Up/down to move text up and down, Zoom in/out to change text size.
e) KIDS LOCK - Keep your kids entertained without having to worry that they can make calls or touch other apps. (plugin required)

Subtitle formats:
- DVD, DVB, SSA/ASS Subtitle tracks.
- SubStation Alpha(.ssa/.ass) with full styling.
- SAMI(.smi) with ruby tag support.
- SubRip(.srt)
- MicroDVD(.sub)
- VobSub(.sub/.idx)
- SubViewer2.0(.sub)
- MPL2(.mpl)
- PowerDivX(.psb)
- TMPlayer(.txt)
- Teletext
- PJS(.pjs)
- WebVTT(.vtt)
*****

What's New:

1.8.10
- Added AV-sync menu on [Playback screen → Menu → Audio]. This can be used for disabling AV-sync if audio keep stuttering.

This app has no advertisements




Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top