1

Yeni TomTom GO Mobile uygulaması, en güncel TomTom araç navigasyon teknolojisi ile birinci sınıf trafik bilgilerinin zarif bir birleşimidir. Sizi hedefinize her gün daha hızlı bir biçimde ulaştıracak doğru ve gerçek zamanlı trafik bilgilerine dayanarak kullanılabilir en iyi rotayı seçebilirsiniz.
AVANTAJLAR
>> Her zaman en hızlı rotayı bilin: TomTom Traffic sizi hedefinize daha hızlı şekilde ulaştırır
>> Gerçek zamanlı trafik bilgilerine sahip olun: Gecikmelerin tam olarak nerede başladığını ve bunlardan nasıl kaçınacağınızı öğrenin
>> Sık kullanılanlarınıza kolaylıkla erişin: Aracınızı sık kullandığınız yerlere anında sürün
>> Çarpıcı 3B özelliğinde bina ve yer işaretlerini görün: Tam olarak nerede olduğunuzu bilerek asla dönemeci kaçırmayın
>> Hız kameraları için uyarılar alın: Doğru ve zamanında verilen hız uyarıları ile hız cezalarından kaçının
>> Güvenebileceğiniz navigasyon: Rotanızı planlamak için Internet bağlantısına ihtiyacınız yok


MEVCUT MÜŞTERİLER İÇİN ÖZEL TEKLİF
Önceki Android için TomTom Navigasyon uygulaması, yeni TomTom GO Mobile uygulaması ile değiştirilmiştir. Navigasyon uygulamasını satın alanlar yalnızca 0,50 € karşılığında (veya yerel para birimine karşılık gelen ücretle) GO Mobile uygulamasını 3 yıl boyunca kullanabilirler. Daha fazla bilgi için bkz. http://goo.gl/a327MM

ÖZELLİKLER
- Ömürboyu Ücretsiz Dünya Haritaları: 100'den fazla ülkede her zaman en güncel haritalarla aracınızı sürün**
- Çevrimdışı Haritalar: Haritalar akıllı telefonunuzda depolanır. Böylece Internet bağlantısı veya uluslararası dolaşıma ihtiyacınız olmadan yeni bir rota oluşturabilir veya rotanızı değiştirebilirsiniz.
- Ömürboyu Ücretsiz TomTom Traffic Servisi: Uygulamanızın kullanım ömrü boyunca her zaman gerçek zamanlı trafik bilgileri ile sürüş yapın*
- Ömürboyu Hız Kameraları: Doğru ve zamanında verilen hız uyarıları ile hız cezalarından kaçının*
- İlgi Çekici Noktalar: Benzin istasyonlarından otellere kadar milyonlarca İÇN, uygulamanızla birlikte önceden yüklenmiş olarak gelir
- Kişilere Gidin: Bir daha asla adres ezberlemek zorunda kalmayın. Listenizden bir kişi seçin ve uygulama rotanızı planlasın.
- Hızlı arama: Sezgisel arama sonuçları sayesinde hedefinizi daha hızlı bulun. Hızlı arama, yazmaya başladığınız anda hedefinizi bulmaya başlar.
- Dokun ve git: Harita sık kullandığınız hedefe dokunun ve yola çıkmaya hazır olun

* Hangi ülkelerde bu özelliğin kullanılabilir olduğunu öğrenmek için bkz. http://tomtom.com/19212. Hizmetler mobil telefon bağlantısı gerektirir. Operatörünüz kullanılan veriler için sizden ücret alabilir ve tutarlar, yurt dışında kullanıldığında bir miktar daha fazla olabilir.
** Uygulamanın kullanım ömrü boyunca her yıl en az 4 tam güncelleme indirebilirsiniz.

TomTom bu teklifi tek taraflı olarak geri çekme ve/veya şartlar ve koşulları değiştirme hakkını saklı tutar.

The new TomTom GO Mobile app is a sleek combination of the latest TomTom car navigation technology and world-class traffic information. You will always choose the best route available based on accurate, real-time traffic information that gets you to your destination faster, every day.

BENEFITS
>> Always know the fastest route: TomTom Traffic gets you there faster
>> Get real-time traffic information: See exactly where delays start and end and how to avoid them
>> Quick access to your favorites: Immediately start driving to your favorite places
>> See buildings and landmarks in stunning 3D: Know exactly where you are so you never miss a turn
>> Get alerts for safety cameras: Avoid speeding fines with accurate and timely speed warnings
>> Navigation you can rely on: No need for an internet connection to plan your route

FREE MILES
Download TomTom GO Mobile and drive with the app for a fixed number of free miles every month. Upgrade to Unlimited Navigation to drive without miles restriction. Select from a one year or three year subscription, depending on your driving needs.

SPECIAL OFFER FOR EXISTING CUSTOMERS
The previous TomTom Navigation app for Android is replaced by the new TomTom GO Mobile app. Buyers of the Navigation app can drive with the GO Mobile app for 3 years for only $0.99 (or equivalent price in your local currency). For more information see http://spam.com/LWtw1w

FEATURES
- Lifetime World Maps: Always drive with the latest maps for over 100 countries**
- Offline Maps: Maps are stored on your smartphone. So you don't need an internet connection, or data roaming, to plan a new route or re-route.
- Lifetime TomTom Traffic: Always drive with real-time traffic information for the lifetime of your app*
- Lifetime Safety Cameras: Avoid speeding fines with accurate and timely speed warnings for the lifetime of your app*
- Points of Interest: From gas stations to hotels, your app comes pre-loaded with millions of useful POIs
- Navigate to Contacts: Never memorize an address again. Select a contact from your list and the app will plan your route.
- Quick search: Find your destination faster with intuitive search results. Quick search starts to find your destination as soon as you start typing.
- Tap and go: Tap on your favorite destination on the map, and you’re on your way

* Check http://tomtom.com/19212 for availability per country. Services require a cell phone connection. Your operator may charge you for the data used and costs may be significantly higher when used abroad.
** You can download 4 or more full updates every year for the life of your app.

TomTom reserves its right to unilaterally withdraw and/or to amend this offer and/or to amend the terms and conditions.

WHAT'S NEW

- Share arrival time: Tap on the estimated time of arrival to share it with your contacts using the messaging app of your choice.

This app has no advertisements




Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top