0

Netflix, en sevdiğiniz cihazınızda dizi, film ve programları izlemek için dünyanın lider abonelik hizmetidir.

Netflix üyeliğinizin bir parçası olarak bu ücretsiz uygulamayı indirin ve Android TV cihazınızda anında binlerce dizi, film ve programı izlemeye başlayın.

Netflix üyesi değilseniz, Netflix'e kaydolun ve bir aylık ücretsiz denememiz ile hemen keyfini sürmeye başlayın.

Netflix nasıl çalışır?
• Netflix üyeliği, aylık düşük bir fiyat karşılığında size sınırsız dizi, film ve programlara erişim sağlar.
• Netflix uygulaması ile istediğiniz kadar dizi, film ve programı, istediğiniz sıklıkta, istediğiniz zaman anında izleyebilirsiniz.
• Sayıları sürekli artan binlerce içeriğe ve düzenli olarak eklenen yeni bölümlere göz atabilirsiniz.
• Android TV cihazınızda veya listesi sürekli genişleyen desteklenen cihazlarda içerik arayın ve hemen izleyin.
• Favori dizi, film ve programlarınıza puan verin ve Netflix'in sizin için en iyi içeriği önerebilmesine yardımcı olmak için bize neleri beğendiğinizi söyleyin.
• Bir cihazda izlemeye başlayın ve başka bir cihazda izlemeye devam edin. Netflix'i izleyebileceğiniz tüm televizyonlar, oyun konsolları, tabletler, telefonlar, Blu-ray oynatıcılar ve alıcı kutularını görmek için netflix.com adresini ziyaret edin.
INSTALL (YÜKLE) öğesini seçerek, Netflix uygulamasının ve daha sonra yayınlanacak güncellemelerin ve yükseltmelerin yüklenmesine izin verirsiniz.

This Netflix mobile application delivers the best experience anywhere, anytime.

Get the free app as a part of your Netflix membership and you can instantly watch thousands of TV episodes & movies on your phone.

If you are not a Netflix member sign up for Netflix and start enjoying immediately on your phone with our one-month free trial.

How does Netflix work?
• Netflix membership gives you access to unlimited TV shows and movies for one low monthly price.
• With the Netflix app you can instantly watch as many TV episodes & movies as you want, as often as you want, anytime you want.
• You can Browse a growing selection of thousands of titles, and new episodes that are added regularly.
• Search for titles and watch immediately on your phone or on an ever expanding list of supported devices.
• Rate your favorite shows and movies and tell us what you like so Netflix can help suggest the best titles for you.
• Start watching on one device, and resume watching on another. Check out netflix.com for all the TVs, game consoles, tablets, phones, Blu-ray players and set top boxes on which you can watch Netflix.
By clicking INSTALL, you consent to the installation of the Netflix application and any updates or upgrades thereto.

WHAT'S NEW

- Download movies and episodes and watch them without consuming data *
- Amendments
* This function is available on selected devices.

This app has no advertisements






Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top