0

Hoşgeldiniz, benim Cetvel! Şimdi bu Peri Krallık ve bir zamanlar olduğu gibi o kadar müreffeh ve görkemli yapabilirsiniz. şehir bina ve tarım bir hayranı iseniz, mutlaka bu oyunu gibi olacak! Muhteşem bir kale inşa bir lanetten bir prensesi kurtarmak sizin vatandaşlar beslemek için, bir bahçe tesisi çiftliklerden hasat biçmek, bir ejderha ehlileştirmek, kötü bir cadı yenilgi ve aşık bir prens yardım!
Peri Krallık enchantments ve rağmen ve açgözlülük üzerine sevgi zaferi periler ve cadılar hakkında bir masaldır. Peri Krallık tarım ve gizemleri çözme, şehir bina eşsiz bir karışımıdır. Sen, benim Cetvel, inşa geliştirmek ve Krallığı ve vatandaşları ve çiftçilere hayat verebilir! , Topraklarını genişletmek için sihirli kale yükseltme ve tarım üretimini geliştirmek için kaynak toplamak için Krallık keşfedin.

Peri Krallık periler ve cadılar peri tozu size büyülü kaleler, bitki bahçeleri inşa mücadele hainlere ve Masal kahramanı olabilir en iyi silah, nerede, kurallar koymak bir dünya! Bu gizemleri, elfs, hazineleri ve sihirli bir hikaye, ama en önemlisi, bu hikaye, Majesteleri.

Ne bekleyebileceğinizi:
- Harika bir vegan-ejderha Toplantı
- Hafızasını kaybetmiş bir hayalet gizemini Öğrenme
- Büyülü Prenses ve Prens gizemini Öğrenme
- Çılgın bir simyager bulmaca çözme
- Konuşan kedi hikayesini öğrenmek
- Denizkızlarının alınması bakımı
- Hain ve kötü Cadı Mücadele
- Senin Krallık finansal krizin çözülmesi
- Bir kadın ejderha-avcı aşk hikayesi Öğrenme
- Yenilerini eski hazineleri bulma ve gizleme
- Katılan toplar ve çok daha gizemli, çok büyülü ve kraliyet

Eğer Krallığı yardımcı ve onu yeniden sonra, toprakları bilinmeyen keşfedebilirsiniz. Sadece akıllı ve becerikli cetvel binası ve tüm köyler ve şehirler ile, bir Peri Krallığı yöneten ile gelen bulmacalar ve tüm sorunları çözmek mümkün olacak!

Bu mest Krallık kendi dünya yaratmak ve kötü Witch lanetleri karşı büyüleri kullanın.
Eğer oyunumuzu indirmediyseniz henüz o zaman güçlerin emin değiliz. Kendini şüphe durdurmak ve Krallığı'nın hükümdarı haline! Kendi Krallık Build vatandaşların refah, bitki bahçeleri yaşamak için yardım ve çiftliklerden hasat toplamak. Dünyanın dört bir oyuncu bir milyondan fazla Peri Krallığı oynuyor ve şimdi sıra sizde!

Peri Krallık topluluğunun bir üyesi ol. Burada, yeni arkadaşlar, son haberler, heyecan verici yarışmalar ve hediye hepsini bulmak elbette, en iyi Krallığı kurmak ve nasıl tecrübeli oyuncu sırlarını öğreneceksiniz.

Welcome to the world of "Fairy Kingdom" where you can build your own city, help legendary heroes with their quests, discover the mysteries of long forgotten times and defeat the evil forces with the power of love and friendship!
These features await you:
- more than 250 different quests telling you the story of our kingdom
- dozens of different buildings to construct
- 7 unique characters who will need your help and will repay you in the future
- a gigantic map with interesting places to discover and mysterious strangers to meet
- hundreds of rewards and achievements along with useful collectible sets of items are waiting for you in this game
- Retina™ quality of graphics and animations
- no internet is needed to play this game (except for the initial launch and further updating)
- regular updates and special offers. Challenging contests for players in our community on Facebook.
Our mysterious and amusing story that will keep you playing until the very end!
The story is about to begin right now, and just as all the fairytales begin…

WHAT'S NEW

- Hurry to get ready for the holidays! Find and decorate the most beautiful and magic Christmas Tree!
- Make all your citizens happy giving them magic gifts.
- Build a Snow Arena and hold merry winter competitions.

MODIFIED:
1. All Resources (Can Afford)

This game has Tapjoy advertisements



Nasıl kurulur? Android [Apk] Oyun Nasıl Yüklenir? Eğer bilgisayardan indirdiyseniz dosyayı telefonunuza atmanız gerekiyor. Eğer indirdiğiniz dosya .rar ya da benzer uzantılıysa içerisindekileri çıkarmanız, arşivi açmanız gerekiyor. Telefonunuzda bu işlemi yapmak için WinZip Premium Zip Unzip Tool uygulamasını kullanabilirsiniz. Google Play dışından apk kurmak için telefonunuzda Ayarlar – Güvenlik – Bilinmeyen Kaynaklar ayarını açmalısınız. Android uygulamaları .apk uzantılıdır. Bu uygulamaya telefonuzda tıkladığınız zaman yükleme işlemi başlayacaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oyuna girmeye çalıştığınız zaman internetten dosya indirebilir. Bitmesini bekleyin. Android Obb [Data] Nasıl Yüklenir? Bazı Android oyunları Obb dosyasına ihtiyaç duyar. Obb dosyası genelde .rar şeklinde upload edilir. Eğer upload edilmiş bir obb varsa indirin ve arşivi açın. İçinden çıkan dosyayı “Android/obb/” klasörüne atmalısınız. Böyle bir klasör yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz.
How to install? Android [apk] How to install the game? If you download files from your computer you need to take your phone. If those of you in removing the file is downloaded .rar or similar extensions, you need to open the archive. You can use WinZip Premium Zip Unzip Tool application to perform this operation on your phone. Set your phone to install apk from outside Google Play - Security - You must open the Unknown Sources setting. Android applications are .apk extension. The installation process will begin when you click this application on your phone. After the installation is complete when you try to enter the game you can download files from the internet. Wait until the end. Android Obb [Data] How to Install? Some Android games need to Obb file. Obb file generally upload as s .rar. If you download an obb has been upload and open the archive. Copy the file to "Android / obb/" folder. If obb folder dosn't exist, you can create one.
http://www.appsandgames.org

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top